dinsdag 7 juni 2016

[Gelnagels] Some Blue And White

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is een combinatie van de kleuren wit en lichtblauw. Naast deze kleuren gebruikte ik nog rhinestones voor wat extra effect. Een onwijs leuke nailart om eens uit te proberen en deze nailart is ook niet supermoeilijk!

Ik begon met het maken van een french manicure op alle nagels behalve op de ringvingers. De french manicure maakte ik uit de losse hand en trok ik strak met behulp van een plat penseel en wat remover. De ringvinger lakte ik verticaal voor de helft met wit. 


De andere helft van de ringvinger lak je verticaal met de lichtblauwe lak. Wanneer je lang genoeg wacht is de witte french droog. Als je wat lichtblauwe lak op een papiertje doet en daar je dottingtool in dipt kun je heel mooi een lijntje met stipjes langs je witte french trekken. 

Op het witte deel van de ringvinger zet je met zwarte lak en een dottingtool verschillende groottes stipjes. Vervolgens lak je de gehele nagel met een topcoat (wanneer de stipjes droog zijn!) en kun je de rhinestones in een verticale lijn omlaag op het midden van de nagel leggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations