donderdag 8 september 2016

[Gelnagels] 2x Gradiënt

Vandaag ga ik jullie twee leuke nailarts laten zien met hetzelfde thema, maar net met wat andere kleurtjes. Beide zijn een leuke kleurrijke gradiënt geworden!

Rood
 De eerste variant is een leuke rode. Ik bracht een wat donkerdere rode lak aan over de gehele nagel. Vervolgens kozen we een fijne gouden glitter uit. Met deze gouden glitter maakte ik met een sponsje de gradiënt op de nagels. 

Roze
 De tweede variant is een roze geworden. Hier kozen we voor een opvallende roze lak welke ik in twee laagjes over de gehele nagel bracht. Met een wat grovere zilveren glitterlak maakte ik op deze nagels een gradiënt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations