zaterdag 17 september 2016

[Gelnagels] Abstract, Rhinestones

Deze nailart was voor mij een leuk experiment. De nagels van mijn zus gebruik ik altijd om allerlei dingen op uit te proberen. De ene keer is het resultaat leuker dan de andere keer. Deze keer vond ik ze toch wel erg leuk geworden!


 
De kleur waar ik gebruik van maakte is een donkere berry kleur van Catrice. Ik lakte de duimen, wijsvingers en pinken in zijn geheel met deze lak. 

De ringvingers bestaan uit een natuurlijke covergel met daaroverheen een zwarte full nail stempel. Er zit verder geen lak op deze nagel. Je kunt er zelf voor kiezen om de nagel helemaal kaal te laten of er een hele lichte nude kleur onder te doen. 

De middelvingers stempelde ik ook eerst met de full nail stempel. Vervolgens maakte ik er een french randje onder met de berry kleur. Om de nailart helemaal af te maken legde ik langs het randje een aantal rhinestones. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations