donderdag 15 september 2016

[Gelnagels] Pink Black Lace

Ik ben groot fan van de lace stamping plate van het merk Infinity. Deze plate bestaat uit twee delen. Het ene deel is een grove kantenpatroon, de andere is een heel fijn kanten patroontje. Bij deze nailart heb ik gebruik gemaakt van het fijne patroon!


Lace stamping vind ik altijd leuk. Je kunt onwijs veel combineren met kleuren. Zwart vind ik sowieso bij alle kleuren passen, maar je kunt ook kiezen voor een donkere ondergrond met een witte lace stamp!

Bij deze nailart is gekozen voor een fluoriserende roze achtergrond. Ik bracht twee laagjes aan over de gehele nagel. Vervolgens stempelde ik de lace stamps over de gehele nagel. De afbeelding op de stempelplate is vrij groot, dus pakte ik steeds een ander stukje van de afbeelding om te stempelen. Zo is ook geen nagel hetzelfde!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations