maandag 12 september 2016

Personal #36

Mijn eerste volle werkweek zit er weer op. Het ritme komt langzaamaan weer een beetje terug en gelukkig is het zonnetje ook nog flink aanwezig om het humeur wat op te krikken! Dankzij het mooie weer krijg ik ook steeds meer zin om mijn eigen nagels te doen! Ik maakte een vrolijke zomerse nailart op mijn vingernagels en een wat donkerdere nailart op mijn teennagels. Helemaal leuk, want nu is het ook nog even het moment om die teennagels te showen!

Blacky geniet ook nog even van het buitenzijn! 

Deze week ook nog een aantal mooie nagels gezet. Twee nailarts weer met one stroke bloemen, het was even geleden, maar leuk om te zien dat ik het nog niet verleerd ben! Ik heb de smaak stiekem weer helemaal te pakken. Jammere is wel dat de acrylverf door de warmte zo snel droogt dat het werken hiermee wel wat lastiger is. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations