dinsdag 6 september 2016

[Gelnagels] Rhinestones/Stripes/Glitters

Deze leuke nailart bestaat uit glitters, streepjes en rhinestones! Een leuke speelse combinatie die je zelf op allerlei manieren kan invullen!

De volgende materialen heb ik gebruikt:
- Sponsje;
- Zwarte striper;
- Groene striper;
- Witte striper;
- Zilveren glitterlak;
- Zilveren rhinestones.


De basis van deze nailart bestaat uit een zilveren glittergradiĆ«nt. Ik deed wat lak op een puntje van een sponsje en depte deze over de tips van de nagels heen. 

 Toen de basis droog was zette ik eerst met de stripers wat verschillende streepjes random over de nagel heen. Daarna plakte ik per nagel drie rhinestones. Je kunt rhinestones op de nagels aanbrengen met behulp van natte topcoat of met wat nagellijm. Ik leg zelf de rhinestones in de gel waardoor deze tegelijk uithard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations