donderdag 22 september 2016

[Gelnagels] Purple Straps

Deze nailart is echt een tijd onwijs populair geweest. Ik durf wel met 100% zekerheid te zeggen dat ik deze nailart in mijn geschiedenis als nagelstylist echt het vaakst gemaakt heb, wel in allerlei verschillende kleuren, dus dat houdt het leuk!Omdat deze nailart al vaker voorbij gekomen is, hou ik dit artikel kort. Gewoon lekker plaatjes kijken, ook leuk!

Wil je weten hoe je deze nailart kunt maken? Bekijk hier dan de tutorial!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations