zaterdag 10 september 2016

[Gelnagels] Minnie Mouse

Thema nailarts vind ik altijd onwijs leuk om te doen! Dit keer mocht ik een leuke nailart rond het thema minnie mouse maken voor een kinderverjaardag. Helemaal leuk!


Om de nailart niet onwijs druk te maken, kozen we voor een accentnagel en een printje op de overige nagels. Minnie Mouse staat bekend om haar rode strik met witte stippen dus gebruikte ik dit patroon voor alle overige nagels. 

Met een zwarte lak en een dottingtool maakte ik de omtrek van het hoofd en de oren van minnie. Met een penseel en een dottingtool tekende ik eerst een rode strik. In de rode strik zette ik witte stipjes om het net even wat meer Minnie te laten lijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations