vrijdag 23 september 2016

[Gelnagels] Marble art

Deze nailart was voor mij best een uitdaging. Een marmer nagel maken en dit combineren met verschillende andere kleuren. Helemaal leuk!


Voor deze nailart heb je nodig:
- Donkergrijze lak;
- Witte lak (liefst met suede finish);
- Nude lak;
- Zilveren glitterlak;
- Nailartpenseel.

Ik bracht op alle nagels de kleuren aan met twee laagjes lak. Het marmer effect ga ik maken op de witte nagel. Ik deed wat donkergrijze lak op een blaadje, pakte mijn nailart penseel en maakte wat kronkelige lijntjes om de nagel op marmer te laten lijken. Voor een eerste keer vond ik hem toch wel erg goed gelukt!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations