donderdag 19 juli 2012

4x Gelnails

Vorig jaar mei ben ik begonnen met de opleiding nagelstyliste voor Gelnagels. In Augustus heb ik mijn diploma behaald dus inmiddels ben ik al bijna een jaar gediplomeerd nagelstyliste voor gelnagels! Wegens de drukte die ik momenteel heb met school, werk en de website heb ik het nagelen op het gebied van gelnagels op een laag pitje gezet, maar toch doe ik nog zo heel af en toe wat nagels! In dit artikel ga ik jullie 4 sets gelnagels laten zien. Een beetje een verzamelartikel!

Last year May I started the course nailstylist gelnails. Last year August I recieved my certificate so I'm almost a year nailstylist now! I had a very busy time with school, work and this website so I'm not daily busy with the gelnails anymore. But once in a while I do some gelnails, most of the time they're from my sister. In this article I will show you 4 times a set of gelnails. 

De eerste set is een set met french manicure. De french manicure is gemaakt met Catrice - Who are Blue uit de FeMALE collectie. 


The first set is a set with french manicure. This french manicure is made with Catrice - Who Are Blue from the FeMALE collection.

Het tweede design is ook een french manicure. Dit keer een wat zomerse french manicure met een geel lakje. Deze french is gemaakt met NYC - Lexington Yellow.

The second design is another french manicure. This time a summery french with a yellow polish. This french is made with NYC - Lexington Yellow.

Deze set hebben jullie al een keer voorbij zien komen in een review artikel. Toch laat ik hem nog een keer zien om er wat extra uitleg bij te geven. Dit is een french manicure gemaakt met Catrice - Sold Out Forever. Daaroverheen heb ik met groenkleurige hexagons de french benadrukt, ik heb dus een extra randje met hexagons boven de french gemaakt.

You've already seen this picture in another review. But I'm showing it again today with some extra details! This is a french manicure made with Catrice - Sold out Forever. I made another french line with some green coloured hexagons.

De laatste set van vandaag is een french manicure met een glitterlijntje. De french manicure is gemaakt met Catrice - A Woman's World, ook deze komt uit de FeMALE collectie. Het randje is gemaakt met een glitterstriper van Born Pretty Store.

The last set of today is this peachy french manicure with glitterline. This french is made with Catrice - A Woman's World, again from the FeMALE collection. The line is made with a silver glitterstriper from Bron Pretty Store.

Welk design vinden jullie het leukst? / Which design do you like the most?

6 opmerkingen:

 1. Ik hou het meest van die met de hexagons. Ik vind een French manicure met die hexagons zo mooi afgewerkt. Heel mooi en het groen is eens iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw! Die mint groene, ik ben verliefd! Super mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die groene is super! Is dat nou moeilijk? Gelnagels zetten en het leren?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ VI Nailarts,

  Het is een stuk lastiger dan mensen vaak denken! Het is vrij lastig om de nagels goed en mooi op te bouwen. Daarnaast kun je heel snel hobbels en bobbels krijgen of lucht onder de gel. Ik ben er zelf ook nog echt geen expert in, het duurt echt jaren voordat je een perfecte set gelnagels kunt zetten! Ik ben zelf ook meer van het nailarten, maar bij de vaste klanten doe ik wel nog de gelnagels. Toch ben je al snel 1,5 uur bezig met 1 set! Als leuke hobby voor extra erbij zou ik het ook niet adviseren, mits je er echt je toekomst inziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt mooi gedaan! Vooral die laatste twee!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations