donderdag 19 juli 2012

Instagram #14

Sinds Instagram ook een applicatie heeft voor Android ben ik fanatiek foto's aan het maken! Ik vind het gewoon zo'n leuke manier om elkaar te volgen dmv foto's. Stukken leuker dan lappen tekst, zoals het gezegde ook luidt: een foto zegt meer dan duizend woorden! De afgelopen week heb ik ondanks het slechte weer behoorlijk wat foto's gemaakt. Voor deze Instagram editie heb ik dus een selectie gemaakt om het niet al te lang te maken. Wil je nou alles volgen? Volg mij dan via instagram: sylvia_nailartcreations.

Since Instagram has this app for android. I'm making pictures like crazy! I love this way of sharing your day. Seeing a picture is much more fun! A picture says more than a 1000 words they say! I made a lot of pictures last week, so I had to pick some pictures to show you in this post. Do you want to see all the pictures? Then follow me on Instagram: sylvia_nailartcreations!

Naast nagellak ben ik ook gek op schoenen! Vooral hakken, maar hakken zijn niet altijd even handig voor school e.d. Ik zocht al tijden leuke laarsjes met hak maar niet met een al te hoge hak. Toen ik deze tegenkwam bij de Primark moest ik ze meenemen, perfecte laarsjes en ze lopen heerlijk! Ik kocht ze voor €18,-.

I'm not just a nailpolish addict, I'm also kinda shoe addict. Especially heels, but I have to admit, high heels aren't that practical for school and stuff. I was looking for some boots with low heels for a very long time now. Last week I found the perfect boots at Primark. I love them and they walk nice! I bought them for €18,-.

Degene die de Instagram posts al langer volgen weten dat ik zelf ook een zwarte kat heb, maar dit is niet Blacky! Afgelopen vrijdag ben ik gezellig op 'kattenvisite' geweest. Dit is zo'n cutie, ik bespaar jullie zijn naam, laten we het er maar op houden dat het een lieve kroeldoos is! Oh en z'n baasje kan erg goed koken! 


The one who follow me for a little longer already know I have my own black cat, but this one isn't Blacky! Last friday I went on a 'catvisit' one of the cats was this cutie. I'm not saying it's name because you probably fell of your chair but he's so sweet! Oh and his owner is a very good cook!

Kroelen met Stampertje en met Koe! / Cuddling Stampertje and Koe!

 Van Firmoo kreeg ik een leuk aanbod om een bril te testen voor de website. Jullie zien mij niet zo vaak met bril, maar voor tv kijken e.d. heb ik een bril. Ik raak letterlijk altijd alles kwijt en had dus maar één bril. Perfect aanbod voor mij, nu heb ik een back-up bril. Ik kreeg hem gisterochtend binnen en hij is perfect! Ik zit ookal te denken aan een matching nailart :).

Firmoo offered me a free sample from their website. Firmoo is a website for glasses. Maybe you don't know it, but for watching tv I do have glasses. But I just have one glasses and I always loose it, so this is perfect for me! I picked above glasses and I recieved them yesterday! Perfect fit, nice glasses, a review is following soon. I'm already thinking about a matching nailart :).

 Werken aan de website. Ik heb een klein notitieboekje waarin ik alles opschrijf. Nieuwe ideeën, ervaringen met producten, dingen die ik niet mag vergeten en vooral belangrijk ervaringen tijdens het maken van swatches! Wanneer ik 5 lakken tegelijk swatch is het lastig te onthouden hoeveel laagjes je nou van welke lak gebruikt hebt. Ook even foto's uitzoeken en een nieuwe planning maken voor de week! 

Working for the website. I have a small notebook where I write everything for this website. New ideas, reviews, thoughts, things I can't forget and very important: information during swatches. When I don't write it down I can't remember if I used 2 or 3 layers of a polish. I also picked out pictures and made a new planning for this week!

Natuurlijk ook even kroelen met Blacky, mijn eigen kat! Blacky is niet zo'n kroeldoos, dus ze doet dit ook allemaal tegen haar zin in haha. De komende uren na een kroelsessie blijft ze ook heel ver bij mij uit de buurt! Stiekem wil ik toch een kroelkat!

Ofcourse cuddling with Blacky, my own cat! Blacky isn't a cat who loves to cuddle, she actually hates it. After the cuddle she doesn't look at me for hours haha. Secretly I hope one day she loves to cuddle.

Zoals we zijn gewend, regende het weer eens. Ik stond onder een afdakje te schuilen en besloot maar te lunchen aangezien het steeds harder begon te regenen. Dit ontzettende lieve vogeltje kwam me gezelschap houden, ik besloot dus maar mijn lunch te delen.

As usual, it was raining. So I take shelter somewhere and decided to eat my lunch because it was raining harder and harder and I didn't want to cycle through the rain. This cute little bird sat next to me, I decided to share my lunch. Happy birdy!

Screenshot van buienrader. Dit weer is het helaas de hele week geweest. Bar en barslecht.. Ik ben echt toe aan zon! De vooruitzichten van volgende week zijn wat beter, dus let's hope!

Screenshot of the rain in the Netherlands. Yes, we have this all week long. Rain, rain, rain and more rain, I want sun! Next week it's going to be a little bit better, so let's hope!

 De laatste foto van vandaag! Mijn eerste jaar Pabo zit erop en ik kreeg vanuit mijn oude stageplek de klassenfoto mee. Verder heb ik zelf ook ontzettend veel foto's gemaakt van beide stages. Ik besloot dus wat foto's te printen via Webprint en om een fotoalbum te maken van mijn pabojaar. Dit ga ik dan ieder jaar bijhouden, dus de foto's van mijn nieuwe stage volgend jaar komen er dan ook weer bij! Hopelijk heb ik dan een leuk album om naar terug te kijken aan het eind van mijn studie. Ik bestelde de foto's op zondag en maandag ontving ik bovenstaande melding: verzonden! Dinsdagochtend had ik de foto's al in huis.

The last picture of today! My first year Pabo is done, I recieved the picture of my class, so cute! I also made a lot of pictures during my internship so I decided to pick some of them and print them through Webprint. I'm making an album with pictures for this whole year with both of my internships. I will continue this the next years, I hopefully have a nice picturealbum at the end of college! I ordered the pictures on sunday, the next day I recieved above email, they already sent it! Tuesdaymorning I recieved the pictures!


Hoe zag jullie week eruit? / How did your week looks like?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations