vrijdag 27 juli 2012

Reminder: Win 2x Nailart Pakket!

Vandaag is het officieel de laatste dag dat je mee kunt doen aan de winactie!

Wat kon je ook alweer winnen? 2 Superleuke pakketjes gevuld met nailart en nagellak! Wil je precies weten wat er in de pakketjes zit en wil je graag nog meedoen voor de prijzen? Klik dan hier!

Je kunt nog meedoen tot vanavond 00:00. Hierna is de winactie gesloten en kun je niet meer meedoen, ik trek dan zo snel mogelijk een winnaar!

 

7 opmerkingen:

 1. Ik ben echt nieuwsgierig! ^^

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd. Ik zit nu in in Italie en ben de hele dag buiten. Uitermate geschikt voor allerlei leuke lakjes op mijn nagels.
  Succes met kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die neon nagellak is zo vett! <3 waar heb je die vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Femke,

  Het setje met de neonlakjes komt bij de Primark vandaan! Ik geloof dat ze ze inmiddels al niet meer hebben maar wie weet komt het setje ooit nog eens terug! Verder heeft bijna ieder random merk wel een aantal neonlakken in hun assortiment zitten! China Glaze heeft ook erg mooie neons!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations