dinsdag 17 juli 2012

NYC - Prince Street

Laatst vertelde ik jullie al wat over de lakjes van NYC. De lakjes die ik tot nu toe geprobeerd had bevielen me allemaal prima. Tot ik het lakje Prince Street ging testen. Nu heeft ieder merk natuurlijk wel zijn lakjes die wat minder zijn. Zo vind ik Prince Street een wat minder lakje van NYC. Maar misschien vind jij hem wel ontzettend mooi, daarom laat ik vandaag toch de swatches zien. Want ookal vind ik misschien een kleur niet zo mooi, een ander kan hem misschien juist wel mooi vinden!

A while ago I already told you something about the polishes from NYC. All the polishes I tried were fine and I was happy with them. Until I tried Prince Street. Well every brand has ofcourse a polish which isn't completeley your taste. This is the fact with Prince Street. So I don't like this polish, but maybe you love it! That's the reason why I'm still showing the swatches of Prince Street today!


Prince Street is een donkerpaarse lak met shimmer finish. Normaal gesproken ben ik gek op donkerpaarse lakjes, maar deze bevalt mij toch niet zo. Het lakje zag er in het flesje vele malen donkerder uit, ik verwachte dan ook een beetje een vampy resultaat, dit viel op mijn nagels toch véél lichter uit!

Prince Street is a dark purple polish with a shimmer finish. Normally I love purple polishes, but this one isn't exactly my taste. The polish inside the bottle was way darker than it is on the nails. I expected a nice dark vampy colour, but this wasn't the result on my nails.

Prince Street heeft ook nog een een aparte blauwe toon in het lakje zitten. Totaal niet wat ik verwachte toen ik dit lakje kocht. De substantie van dit lakje was ook heel dik en stroperig, hij brengt absoluut niet fijn aan. Ik heb 2 lagen aangebracht, maar dit zijn dus vrij dikke lagen door de stroperige substantie. Alleen al omdat dit lakje heel vervelend aanbrengt zou ik hem niet aanraden! Er zijn genoeg andere merken die fijnere donkerpaarse shimmer lakjes hebben!


Prince Street has a strange blue tone in it. Not something which I expected when I bought this polish. The substance of this polish is very thick and gloopy. It's application was a pure horror. I added 2 layers of polish, which are pretty thick because of the substance for an opaque result. There are lots of other nice brands with dark purple shimmer polishes which you can try. I would not recommend this one!


Zijn er nog anderen die ditzelfde probleem hebben met Prince Street? / Are there more people who have the same problem with Prince Street?

11 opmerkingen:

 1. Toch een super mooi kleur ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja wat moet ik zeggen. Ik vind hem niet echt bijzonder. Een beetje saai.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Euhm.. ik heb juist de ervaring dat NYC dun van substantie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt een beetje op zo'n heksenkleurtje ! Ik vind m niet echt heel mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is misschien wel een hele mooie kleur om mee te stempelen op wit! Vooral met deze dagen, denk dat het daar wel een geslaagd kleurtje voor is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat ie zo tegenvalt, ik vind de kleur nogthans niet lelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Joyce,

  Dat is nog nieteens zo'n gek idee! Wanneer ik een lak zo niet mooi vind zoek ik er inderdaad vaak iets anders voor om hem toch nuttig te gebruiken. Stempelen is dan een erg goed idee, aangezien de lak toch wat dikkig is zal hij het waarschijnlijk wel doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is dit een dupe van sally hansen?? Je kunt zoon paars kleurtje ook kope bij de kruidvat van dat merk... Ik ben alleen de naam kwijt XD

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem eerlijk gezegd wel erg mooi =]
  Maar iedereen zijn smaak ofcourse

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de kleur echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Anoniem,

  Ik heb eerlijk gezegd geen idee! De beide kruidvatten bij mij in de buurt verkopen geen Sally Hansen helaas!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations