vrijdag 6 juli 2012

Essence - Pimp My Bright

De Season of Extremes collectie van Essence bestaat uit twee delen. Het nudes gedeelte en het brights gedeelte. Vandaag laat ik het laatste lakje van de Brights zien die ik in mijn bezit heb. Kijk je mee naar de swatches van Pimp my Bright?

The Season of Extremes collection by Essence is divided by two parts, the nude part and the bright part. Today I will show you the last bright polish I own from this Limited Edition. Click on read more to see the swatches of Pimp my Bright.


Pimp my Bright is een donkergeel lakje met een crème finish. Ik moet zeggen dat ik dit lakje persoonlijk mooier vind dan de oranje versie van deze collectie want die dekte gewoon ronduit slecht. De namen vind ik dit keer niet echt origineel gekozen, de brights lakjes hebben allemaal het wordje 'bright' in de titel. Iets too much.

Pimp my Bright is a darker yellow nailpolish with a cream finish. I have to admit that I like this polish better than the orange version from this collection because that one had a terrible coverage. This time I'm not impressed by the names of this collection, all the bright polishes have something with 'bright' in their name. It's a little bit too much for me.

Het jammere van dit lakje vind ik de verschrikkelijke strepen die dit lakje achterlaat op mijn nagels. Wanneer je goed naar mijn nagels kijkt zie je ontzettend veel strepen. Ook dit lakje heeft geen indrukwekkende dekking, maar een zichtbare nagellijn is niet zozeer aanwezig. Ik heb op bovenstaande swatches 3 lagen lak gebruikt. Mocht je op zoek zijn naar een geel lakje zou ik deze absoluut niet aanraden. De lakjes zijn wel nog te vinden in de uitverkoopbakken omdat ze uit een oude limited edition komen.


The bad thing of these polishes are the horrible stripes the brush leaves on my nails. When you take a closer look to my nails you will see stripes all over the place! Also the coverage of this polish isn't that incredible, I used 3 reasonable thick layers on above swatches and there is a slightly VNL. When you're looking for a yellow polish, I wouldn't recommend this one to you, if you really want it you can probably get it in sale because this polish is from an older Limited Edition.


Wat vonden jullie van de Season of Extremes collectie, ik moet persoonlijk zeggen dat de3 opmerkingen:

 1. Jammer dat er wat negatieve kantjes aan dit lakje zitten want ik vind de kleur, voor een geel, wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hij lakt vreselijk!! Maar ik moet wel erbij zeggen dat deze ideaal werkt voor een Marble!! Ik heb deze al meerdere keren gebruikt en super mooie resultaten verkregen. Dat komt juist doordat het zo vloeibaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Myfantasticnails,

  Super! Bedankt voor de tip, ga het binnenkort even uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations