maandag 30 juli 2012

Kleancolor - Holo Chrome

Wanneer je mij zou vragen welk merk mijn favoriete glitterlakjes heeft, kan ik je meteen al vertellen: Kleancolor! Sinds ik de ontzettende leuke holografische en glitterlakjes heb ontdekt van Kleancolor gebruik ik haast geen andere meer! Vandaag ga ik jullie de swatches van Holo Chrome laten zien. 

When you would ask me which brand has my favourite glitterpolishes, I can immidiatly tell you: Kleancolor! Since I discovered this brand I don't use other glitterpolishes any more, I just love them! Today I will show you the swatches of Holo Chrome.


Holo Chrome is een prachtige paarse glitterlak. De glittertjes hebben een leuk holografisch effect waardoor ze supergoed opvallen in het zonnetje! De lak bevat verschillende kleuren holografische glitter. Zo zitten er lichte blauwe glitters in, maar ook rode en zilveren.

Holo Chrome is a gorgeous purple glitter polish. The glitters have an holographical effect, awesome! The polish contains multiple coloured glitters, there are light blue glitters but also red and silver glitters.

Voordat ik dit lakje opbracht verwachtte ik dat hij niet dekkend zou zijn. Daarom heb ik er een lila lakje onder aangebracht. Achteraf was dit niet nodig geweest, de lak is namelijk uit zichzelf al dekkend met 2 lagen! Op deze swatches heb ik 1 laag lila gebruikt en 2 lagen Holo chrome.


Before I applied this polish I expected a sheer base. That's the reason why I started this with a lilac base. At the end it wasn't neccessary, this polish is opaque with 2 layers without a basecolour! On these swatches I used 1 layer lilac and 2 layers Holo Chrome.


Als bonus nog even een mooie blurry foto. Op mijn middelvinger en ook in het potje kun je hier erg goed zien hoe goed de glitters opvallen! 


And a little bonus blurry picture. On my middlefinger and in the bottle on this picture you can see the sparkling glitters very well!


Welk merk heeft jullie favoriete glitterlakjes? / Which brand has your favourite glitterpolishes?

15 opmerkingen:

 1. Wow! Dacht ook dat deze niet dekkend zouden zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil deze lak ook! Maar hij is elke keer uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, super leuk. Is dit merk gewoon in de winkel te koop of moet ik hiervoor online zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vivian,

  Kleancolor is een Amerikaans merk en is voor ons alleen verkrijgbaar via internet (mits je een tochtje USA in de planning hebt ;-)). Deze lakken zijn verkrijgbaar via www.beautyjoint.com, een lakje kost $1,75 (ongeveer €1,40) en de verzendkosten zijn geloof ik ongeveer 15 dollar? De lakjes zijn in ieder geval vrij goedkoop en ze zijn erg mooi! Je kunt betalen met Paypal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer, ik vind de verzendkosten veel te duur, ook al is het lakje goedkoop. Dat gaat 'em niet worden helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vanmiddag een holo chrome lakje gezien (merk weet ik niet meer) maar nu snap ik toch even het verschil niet tussen een gewoon glitterlakje en een Holo chrome glitterlakje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit lakje heet Holo Chrome. Het is dus alleen maar de naam van de lak. Er bestaan ook holografische lakken en deze geven een regenboog effect in het zonlicht. Glitterlakken glitteren dus alleen maar, deze geven geen regenboog effect in het zonnetje!

   Verwijderen
 7. Oh op die manier. Bedankt voor de uitleg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet toch zeker dat ik hier een bedankt bericht had gezet? Nou ja, nog maar een keer dan. Bedankt voor de info *thumps up*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Graag gedaan! Je bedankt berichtje stond er wel hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations