zaterdag 14 juli 2012

Essence - Did Someone Say Nude? (+Matt)

Een tijdje terug heb ik jullie al een aantal 'bright' lakjes laten zien van de Season of Extremes Limited Edition van Essence. De Season of Extremes collectie van Essence bestond uit een deel 'brights' en een deel 'nudes'. Het lakje Did Someone say nude komt uit de deel van de nudes. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de bright lakjes niet zoveel bijzonders vond. Maar dit lakje vind ik wel erg mooi!

A while ago I already showed you some Bright polishes from Essence Season of Extremes Limited Edition. There were two parts in this edition, the brights and the nudes. So today I will show you one of the nude polishes. The polish Did someone say nude is obviously part of the nude part. I have to say that I didn't like the bright polishes that much, but I do like this nude polish!


Echt een nude lakje is deze niet. Did someone say nude is een hele mooie mintgroene lak met een crème finish. 

It's not really a nude polish. Did someone say nude is a gorgeous mint green polish with a creamy finish.

Het zonnetje begon lichtjes door te komen tijdens het swatchen dus ook een half zonnige swatch vandaag. Ik ben de laatste tijd echt gek op mintgroene lakjes dus dit lakje is dan ook meer dan welkom! Ik heb in totaal 2 lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat.


The sun started to shine again so during the swatches I made this half sunny swatch. I'm really in love with the mint green polish so this one is more than welcome! I used 2 layers of polish for an opaque result.


Ik was zelf wel benieuwd naar het resultaat met een matte topcoat. Ik heb dus met de matte topcoat van de hema een laagje aangebracht over de mintgroene lak. Ik moet zeggen dat ik het resultaat nieteens zo slecht vind! Best leuk!

I was pretty curious for the results with a matt topcoat. So I layered a layer of Hema matt topcoat over the mint green polish. I have to admit that I kinda like the results. Not bad at all!

Wat vinden jullie van een matte mint groene kleur op de nagels? / What's your opinion about matt mint green polishes?


9 opmerkingen:

 1. Ik vind dat met het matte wel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist niet eens dat er matte topcoat bestond? Ik ben heel erg van de glim en glitter maar ik moet zeggen dat ik dit matte toch wel mooi vind eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De matte vind ik mooier! Soms kan een simpele matte topcoat heel wat doen met een lak kleur, maakt het soms net even wat specialer. I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rustig en lief kleurtje! Vind het met de matte topcoat ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Vivian,

  Matte topcoat bestaat al een tijdje en verschillende merken hebben ze! O.a. Essence heeft een matte topcoat (alleen verkrijgbaar bij grote kruidvatten met nailart schap geloof ik, als hij er al niet uit is?) Hema had een matte topcoat, China Glaze heeft een matte topcoat. ELF heeft een matte topcoat! Eigenlijk zo'n beetje ieder bekend merk die je je maar kunt bedenken heeft inmiddels wel een matte topcoat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi dat matte! Wil ik ook hebben :) Heb je misschien wat tips om mijn blog leuker te maken? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Manon,

  Ik heb even op je blog gekeken en heb gezien dat jij een fotografie blog hebt. Ik heb daar zelf geen ervaring mee dus kan je helaas niet helpen! Je maakt trouwens wel erg mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er erg leuk uit! Gaaf he die matte topcoat!!

  Kijk ook eens op mijn Nailart Blog!

  http://www.sadora-nails.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations