zondag 22 juli 2012

Nailart: Play Some Music

Gisteren liet ik jullie een neon roze lak van Fogan zien. Omdat ik wilde testen of dit lakje lang bleef zitten maakte ik er een simpele nailart overheen. Dit keer weer een stamping nailart met Konad! Kijk je mee?

Yesterday I already showed you a neon pink polish by Fogan. I wanted to test this polish for it's durability so I made an easy and quick nailart on it. This time a stamping nailart with Konad. Click on read more to see the nailart!


Omdat ik nog een beetje in de stemming van de muzieknootjes van mijn nieuwe bril was. Besloot ik een muzikale nailart te maken. Konad imageplate M73 heeft een full nail design met muzieknootjes en een piano. Ik wilde er geen piano bij dus deze heb ik weggelaten.

I was still in a musical mood because of my new glasses. So I decided to make a musical nailart! I used Konad Imageplate M73 for the music notes. This is a full nail design with notes and a piano. I didn't want the piano, so I left that one.

 Ik heb het design gestempeld met een stempellak van Konad zelf. Dit is Konad - Gold Black. Ik wilde eigenlijk een gewone zwarte stempellak gebruiken, maar mijn geliefde stempellak van Born Pretty Store is compleet verdroogd dus deze werkt helaas niet meer :(.

I stamped the design with a stampingpolish from Konad. This is Konad - Gold Black. I wanted this design to be fully black, but my beloved black stampingpolish by Born Pretty Store dried completely out, so it's not working anymore :(.

 En nog een laatste foto om het af te leren. Helaas is deze stempellak ook niet meer wat het geweest is, ik heb hem nu denk ik al een jaar of 3. Dus hier en daar zijn sommige stempels wat lichter. Nouja ach, ik heb kunnen testen of de lak bleef zitten en dat deed hij!


And the last picture! Unfortunately this stampingpolish isn't the same as it was when I bought it, it's already three years old, so it isn't a big surprise. Well some stamps are a bit lighter but that didn't bother me. I tested the durability of this polish and it succeed my test!


Fijne zondag iedereen, en genieten van het mooie weer hè ;-). / Happy sunday everyone! Enjoy the nice weather!

5 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk zeg, word je toch meteen vrolijk van

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke nailart simpel maar toch zo leuk. Ook look met het roze lakje eronder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! I love music, dus deze nail art past heel goed bij mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi en vrolijk met de muziekbalkjes. Genieten van het weer ga ik zoveel mogelijk doen want zo goed als nu is het al lang niet meer geweest! Geniet er ook maar van!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations