zaterdag 28 juli 2012

Winnaars Nagelpakketten!

Vandaag ga ik twee dames denk ik toch wel ontzettend blij maken! Gisteravond om 00:00 verliep de winactie en kon je je niet meer inschrijven. Het was even een klusje om de 100+ deelnemers te sorteren, de extra entries uit te delen en alles in de fruitmachine te stoppen, maar er zijn uiteindelijk twee winnaars uitgerold! Ik vertel er meteen even bij dat de fruitmachine random de winnaars gekozen heeft, over de uitslag kan dus niet gecorrespondeerd worden, ik heb de namen persoonlijk niet gekozen dus er zijn geen persoonlijke invloeden in het spel!

Winnaar pakket 1:

Van harte gefeliciteerd Marijke! Jij hebt pakket 1 gewonnen. Scroll even omlaag voor verdere info! Hierbij meteen de comment die jij hebt achtergelaten, er waren een aantal dubbele namen en om misverstanden te voorkomen kun je hier checken of jij echt de winnaar bent! 
Marijke zei
Heei,
Leuke winactie(nog gefeliciteerd, al geloof ik dat ik dat al gedaan had)! Ik heb je geliked op fb, volg je op bloglovin' en ik ben een nieuwe volger van je op twitter. Mocht ik winnen heb ik geen voorkeur van pakketjes. Ik woon in Nederland,

Groetjes
Winnaar pakket 2
Gefeliciteerd MyFantasicNails (Sarah van Embden) jij hebt pakket 2 gewonnen! Ook voor jou: Even omlaag scrollen voor verdere info, en check even de comment hieronder om te zien of dit echt jouw comment is!

MyFantasticNails zei
Nogmaals gefeliciteerd! Wat een leuke winactie trouwens:) via facebook heb ik je al geliked (naam: Sarah van Embden). Ik heb geen twitter, dus dat kan ik ook niet doen (hoe graag ik dat ook zou willen:)).
Ik volg je ook via Bloglovin' en heb je bericht geliked!!! xxx

Beide dames van harte gefeliciteerd, ik hoop dat jullie blij zijn met jullie prijzen! Willen jullie je naam/adres/woonplaats zo snel mogelijk mailen naar: nailartcreationsblog@gmail.com
Wanneer beide adressen binnen zijn gaan de pakketjes tegelijk op de post, het kan dus zijn dat je een aantal dagen moet wachten, maar uiteraard laat ik weten wanneer de pakketjes op de post zijn! Ik besef me dat het vakantietijd is dus jullie krijgen de tijd tot 10-08-2012 om te reageren! Na deze datum wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Wanneer de pakketten verzonden zijn ben ik niet meer verantwoordelijk voor eventuele schade die PostNL de pakketten toedient, uiteraard verpak ik ze zo goed/veilig mogelijk om schade te voorkomen!


Voor degenen die niet gewonnen hebben: niet getreurd, binnenkort komt er weer een nieuwe winactie online!

12 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations