dinsdag 3 juli 2012

[Review] Essence - It's Two Bright

It's Two Bright is een colour3 lakje uit de Season of Extremes LE van Essence. Ik heb zelf echt een haat/liefde verhouding met deze lakjes. de combinatie van de twee lakjes over elkaar heen vind ik zelf altijd supermooi, de topper op zichzelf vind ik vaak niets en de dekkende lakjes zijn vaak mwa. Maar buiten de kleurtjes zelf, heb ik ook gewoon géén idee hoe ik deze colour3 lakjes het beste kan opbergen, ze slingeren dus maar wat rond op mijn bureau op dit moment..

It's two bright is another colour3 nailpolish from the Season of Extremes LE by Essence. I really have this love/hate relationship with these polishes. I love the combination of the two polishes, I hate to use just the topper on the nails and the creamy colours are most of the time a little bit mwah. But it's not just the colours, the point is that I really don't know where I leave these polishes in my stash. I can't find the perfect place for them. They're just hanging on my desk right now.


Allereerst het crème lakje. Dit is een mooie blauwe tint, maar heeft één groot nadeel. Hij geeft af als een gek, zelfs met basecoat waren mijn nagels compleet blauw. Erg jammer want dit is een supermooie kleur! Ik heb hier 2 lagen lak gebruikt.

Let's start with the creamy side of this polish. This is a very nice blue shade. But it has one very big disadvantage. This colour staines your nails like hell, i'm serieus, I used a basecoat but after removing this polish my nails were completely stained.. Too bad because I really like this blue colour. I used 2 layers of polish on above swatch.

De andere kant van de colour3 nagellak is een gele shimmer topper. Ik krijg een beetje de rillingen als ik naar deze swatch kijk. Op de swatch valt het reuze mee, maar in real life lijkt deze kleur een beetje op schimmel. Ik zou hem dus ook niet aanraden zonder basiskleur te dragen. Ook hier draag ik 2 lagen lak.


The other side of this colour3 nailpolish is this yellow shimmer topcoat. This swatch really freaks me out, in real life this just looks like mold. No I really won't wear this polish without a basecolour ever again. On this swatch I used 2 layer of polish too.


En dan de combinatie van beide lakjes. Wauw dit vind ik écht mooi! Je ziet niets meer van dat viezige gele terug, maar wel een supermooie finish op het blauwe lakje. Aan de andere kant moet je het er dus wel echt voor over hebben aangezien de blauwe kleur nogal afgeeft. Op bovenstaande swatches heb ik 2 lagen van de blauwe kleur gebruikt en 1 laag van de gele topper.


And the combination of both polishes! Well I'm blown away, I love this combination! I don't see anything of that dirty yellow topper back in this finish! But ofcourse we have the staining problem of the blue colour, so If you want to wear this polish, beware of the staining! I used 2 layers of the blue polish and 1 layer of the yellow topper.


Hoe vinden jullie deze lakjes apart en over elkaar heen? / What do you think about the seperate polishes and the combination of both polishes?


8 opmerkingen:

 1. De combinatie ziet er inderdaad heel mooi uit! Wel goed dat ik nu weet dat de blauwe afgeeft, ik wou die eergister bijna kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Apart vind ik ze niet zo leuk, maar samen wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat die blauwe zo af geeft. Het is wel een mooie kleur. Samen vind ik ze ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook, het is echt jammer dat hij zoveel afgeeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Minkie Nails,

  Aitsj bij jou geeft hij dus ook zoveel af hè? Dat vind ik toch echt wel een nadeel aan die felle blauwe kleurtjes, die lijken allemaal zo af te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze zelf gift mijn schoonzus je wel, bij haar gaf de blauwe ook af.. al moet ui zeggen dat mijn donkerblsywe van de Hema dit ook heel erg doet
  Lief.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nu 4 colour 3 van Essence.
  Nog niet geprobeerd.
  Maar hoe je dat zegt dat de gele inderdaad op schimmel lijkt.
  Maar als je ze samen doet ziet dat er erg geweldig mooi uit!
  Denk dat deze ook in mijn collectie komt!
  Alleen jammer dat de blauwe afgeeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Ashley,

  Haha ja ik schrijf vaak precies op wat ik denk. Mijn eerste gedachtes bij de gele lak waren echt: bweh schimmel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations