vrijdag 13 juli 2012

[Gelnails] Summer Sky Nailart

Een zomerse lucht is niet direct hetgeen wat ik zie wanneer ik naar buiten kijk, maar een zomerse lucht op de nagels geeft toch wel weer een fijn zomers gevoel! De nailart die ik vandaag ga laten zien heb ik op gelnagels gemaakt. De gelnagels zijn van mijn zus.

A summer sky isn't exactly what I see when I look outside, but a summer sky on the nails is already helping me with some summer feelings! Today's nailart is made on gelnails. These gelnails are my sisters.


 Met de spongtechniek heb ik de blauwe achtergrond gecreëerd. Ik heb hier een lichte blauwe en een donkerblauwe lak voor gebruikt. Deze twee kleuren heb ik op een spons aangebracht en zo op de nagel gesponst. Hieroverheen heb ik één laag Kleancolor - Sparkle Emerald aangebracht voor een subtiel glittertje.


With the spongingtechnique I sponged the blue background. I used a dark and light blue polish. I applied both colours on a sponge and sponged them on the nail. Up next I added one layer of Kleancolor - Sparkle Emerald for a subtile glitter.


Toen de achtergrond compleet droog was heb ik met een witte striper random wolkjes getekend op de nagels. Op de ringvingers heb ik wat extra ruimte overgelaten en in de hoeken heb ik met een geel lakje en een kwastje een zonnetje getekend. Uiteindelijk heb je zo dus een lekker zomers luchtje! Nu nog wachten op het zomerse weer in Nederland!


When the background was completely dry. I took a white striper and painted some random clouds on the nails. I left some extra space on the ringfingers to paint a sun. I painted the sun with a yellow polish and a nailart brush. The result is this nice summer sky! Now we just have to wait until a summer day in the Netherlands!


Hebben jullie al een beetje zomerkriebels? / Do you already have some summer feelings?

3 opmerkingen:

  1. heel leuk, maar alle andere ontwerpen lijken iets proffesioneler....maar da kan ook aan mij liggen, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt ook wel een beetje hoor! Deze nagels zijn van bijna een jaar terug. Sinds december heb ik het echt weer opgepakt, sindsdien is het verschil echt goed te zien!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations