zaterdag 30 juni 2012

Win: 2x Nagelpakket!

Deze winactie is gesloten.
 
De afgelopen week konden jullie in dit artikel al lezen dat ik iets vergeten was! 8 Juni 2012 bestond deze website precies 2 jaar! Ondanks dat ik hier bijna een maand te laat achter kwam wil ik deze speciale gelegenheid niet zomaar voorbij laten gaan!


Speciaal voor jullie heb ik twee superleuke nagelpakketjes samengesteld. Ik heb een selectie gemaakt met een aantal van mijn favoriete producten! Benieuwd wat je kunt winnen? Klik dan snel op 'read more'!


Pakketje 1 bestaat uit:


- Essence colour & Go lakje - A Lovely Secret (swatches)
- Essence colour & Go lakje - Better Late Than Never (swatches)
- Herôme super shine 2 stappen vijl
- Setje van 4 kleuren Neon lakjes van de Primark. (neon is de trend van deze zomer!)
- Setje zelfklevende rhinestones in verschillende vormen, kleur roze
- NYC lakje - Water Street Blue (swatches)
- Essence colour & go lakje - Blue Addicted
- 4 tubes losse glitters in de kleuren groen, lila, blauw, rood (kun je o.a. deze of deze nailart mee maken)
- Bakje met 30 removerpads met appelgeur.

 Pakketje 2 bestaat uit:


- Flesje nagellijm voor het aanbrengen van rhinestones
- Verzorgende nagelvijl 100/180 gritt
- Geel manicureborsteltje om de nagel stofvrij te maken
- Essence colour 3 nagellak - We are all bright (swatches)
- Catrice - ACID/DC (swatches)
- 5 Tubes met glitters in de kleuren paars, blauw, groen, zilver, oranje (kun je o.a. deze of deze nailart mee maken)
- Zelf samengesteld wheel met nailartproducten. Met o.a. Roze 3D rozen, sterretjes, hartjes, maantjes en fimoschijfjes. 
- Essence colour & go lakje - Time for Romance (swatches)
- Essence colour & go lakje - Gold Fever (swatches


Alle producten zijn gloednieuw, ongebruikt en door mijzelf gesponsord! Deze winactie is open voor iedereen wonend in België en Nederland!


Hoe kun je meedoen? Laat een comment achter waarin je aangeeft:
- Volg mij op één van deze manieren: GFC (google friend connect) of Bloglovin' (mocht je geen gfc of bloglovin' hebben mag dit ook via twitter en/of facebook) Nieuwe volgers zijn natuurlijk altijd welkom!
- Het land waarin je woont (NL of BE)
- Wanneer je een voorkeur voor een pakketje hebt, laat even je voorkeur weten! Heb je geen voorkeur dan hoef je dit niet aan te geven.

Verder zou ik het natuurlijk leuk vinden (dit is niet verplicht) wanneer je:
- De facebookpagina van NailartCreations liked
- Deze winactie deelt via twitter 
- Dit bericht liked via Bloglovin'

Iedereen kan bij deze winactie dus één entry verdienen. Om de vaste commenters te belonen krijgen deze twee entries. Iedereen die in de laatste twee weken een comment achter heeft gelaten verdiend dus een extra kans, deze krijg je bij het achterlaten van een comment dat je meedoet meteen door mij aangewezen! Heel veel succes iedereen!

Je kunt meedoen aan deze winactie tot  27 juli 2012, 00:00

66 opmerkingen:

 1. Aah wat super leuk! Wel jammer dat het geen wedstrijdje is hoor :P Had zo leuke nail-art in mijn hoofd.
  xxx Mijn keuze heb ik niet ik ben met alles blij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jennifer,

  Ik heb idd lopen twijfelen om er een nailart wedstrijd van te maken. Maar de laatste keer dat ik dit gedaan heb, heeft er iemand de nailart van een ander ingezonden en zo dus vals gespeeld. Dit wilde ik dit keer voorkomen, vandaar deze keuze! Misschien dat ik het in de toekomst wel nog een keer ga doen maar daar moet ik nog even goed over nadenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie zeg! Nog gefeliciteerd met het tweejarigbestaan van de blog! Ik volg je op Bloglovin en Twitter en via Facebook, waar ik de berichten geliked heb. Ik woon in Nederland en ik heb geen voorkeur voor een pakket oid :) .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo,
  ik dacht dat je hier een comment moest plaatsen dus bij deze ik volg je op twitter. en kom uit nederland en ik hoop dat je geen bezwaar hebt als ik pakket 1 kies..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van de website. Een hele leuke winactie zeg! Ik vind pakket 1 zo gaaf!! Ik ben een nieuwe volger op twitter, heb je facebookpagina en het winartikel geliked. Woon in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heei,
  Leuke winactie(nog gefeliciteerd, al geloof ik dat ik dat al gedaan had)! Ik heb je geliked op fb, volg je op bloglovin' en ik ben een nieuwe volger van je op twitter. Mocht ik winnen heb ik geen voorkeur van pakketjes. Ik woon in Nederland,

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefeliciteerd met je 2e verjaardag. Een leuke website met veel weetjes. Ik woon in Nederland en heb je geliked op facebook. Op naar de volgende 2 jaar!! Inge van den Berg

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke setjes! Ik doe zeker mee! Ik volg je via Bloglovin en heb het bericht ook maar even geliked ;) Ik woon in België en zou graag setje 1 willen winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik doe mee! Ik volgde je al met Bloglovin' en heb dit bericht geliked en ook de Facebook pagina. Ik woon in Nederland. Ik heb geen voorkeur.. Ik vind allebei de pakketjes leuk. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke winactie! Ik volg je met GFC en woon in NL.
  Trouwens, ik las net jou reactie op Jennifer, en je kunt voorkomen dat mensen valsspelen door te zeggen dat je kaartje met je naam erop bij je nagels moet houden op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ontzettend gaaf dat je dit doet. Ik heb je ontdekt via facebook en volg je daar ook.
  Woon in NL en vind pakketje 1 het leukst.
  Nogmaals gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Silva,

  Zoiets heb ik idd al eens vaker gezien en is opzich wel een goed idee! Maar voor deze keer wilde ik het simpel houden (omdat ik zelf al veel te laat was met dit ontdekken haha). Vandaar dat ik het dit keer lekker makkelijk voor jullie wilde maken :-). Wordt denk ik wel gewaardeerd door degenen die niet zo'n ster in het nailarten zijn maar het wel leuk vinden om met nagellak bezig te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OEEE superleuke pakketjes Sylvia. Ik volg je vrijwel overal ( maar dat wist je al hihi). Maar ik wilde even van de gelegenheid gebruik maken om je nogmaals te feliciteren. Ik vind je blog super gaaf en lees het met veel plezier. Ik doe niet mee aan deze winactie, maar ik wil de rest van de deelnemende dames heel veel succes wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah, superleuke winactie! Nogmaals gefeliciteerd.
  - Volg je via GFC en Bloglovin'
  - Wonend in NL
  - Geen voorkeur
  - Geliked via Bloglovin'
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ten eerste, super leuke blog! Ben pas een tijdje met nagels en nagellak bezig, en aangezien ik met zo weinig meisjes in contact kom (doe electrical engineering)is het super leuk om zo via een blog steeds op allerlei leuke ideeen te komen :)

  Daarnaast, nog gefelicteerd met je 2 jarig bestaan :)

  Ik woon in Nederland (Enschede om precies te zijn ) en zou pakketje 1 super leuk vinden omdat ik wel hou van fellere kleurtjes, en daar zitten de meeste in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt leuke pakketjes!
  *Ik volg je op Bloglovin'
  *Ik woonin NL
  *Ik heb geen voorkeur
  *Ik volg je op twitter
  *Ik zet vaak comments op je blog
  *Ik heb deze winactie gedeelt op twitter

  Groetjes Minke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ps; Ik volg je ook via GFC

  BeantwoordenVerwijderen
 18. & ik heb je geliked via bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah wat een toffe pakketjes <3
  Ik doe supergraag mee! Volg op Bloglovin (+like) en woon in Nederland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi!

  Wat een leuke pakketjes geef je weg, ik zou zo direct niet eens kunnen kiezen!
  Ik like je facebookpagina uiteraard!

  Groetjes, Suzanne (NL)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel leuk! Ik wil graag meedoen voor pakket 2. Ik volg je al langer via twitter en bloglovin en ik heb geliked! Ik woon in NL

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik snap het ook helemaal hoor, lijkt me ook vervelend! En nu heeft iedereen een kans wat natuurlijk ook weer super leuk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin en woon in België

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hiep hoi! vanharte gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum! leuk dat je een winactie houd! ik doe graag mee, ik volg je al een tijdje op FB, BL en twitter, ik heb eigenlijk geen voorkeur allebei de pakketten zijn erg leuk!!! heel spannend!! fijne zondag nog, groetjes annekuhhh

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gefeliciteerd met je 2-jarige bestaan!
  ik doe net als jij graag aan nail art, het maakt me vrolijk!
  dit is een hele leuke winactie om je bestaan te vieren.
  ik follow je op twitter en heb je geliked en volg je nu op facebook. het liefst zou ik pakket 1 winnen ;)
  XXX-jes en veel plezier nog in de toekomst met nail art maken, ik blijf je volgen en je designs maken

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd! Ik volg je via GFC , heb je bericht een +1 gegeven, je facebook pagina geliked, woon in nederland en zou graag kans maken op pakketje 1. Ga vooral door met bloggen, ik vind het een superleuke blog!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat ontzettend leuk, nog de felicitaties!
  - ik volg je met GFC
  - ik volg je met bloglovin' & je artikel geliked
  - ik volg je met Twitter en heb je winactie getweet: https://twitter.com/MTerveer/status/219455058893479936
  - Ik heb je FB pagina geliked

  Heb een voorkeur voor pakket 2!
  Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gefeliciteerd met 2 jaar succes! Leuk dat je daarom deze win actie hebt!!
  Ik volg je op bloglovin en twitter.
  Heb je geliked op facebook en bloglovin.
  En als klap op de vuurpijl ik heb je bericht geretweet!
  Ook woon ik in Nederland.
  Beide pakketjes zijn helemaal te wauw! Dus echt een voorkeur heb ik niet!

  Succes met het uitzoeken van een winnaar over een maand :)

  Liefs,
  Wendy (@misspinkynails)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. ohja mijn twitter is @xMinkie

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nogmaals gefeliciteerd! Wat een leuke winactie trouwens:) via facebook heb ik je al geliked (naam: Sarah van Embden). Ik heb geen twitter, dus dat kan ik ook niet doen (hoe graag ik dat ook zou willen:)).
  Ik volg je ook via Bloglovin' en heb je bericht geliked!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wow, mooie pakketjes. Ik heb geen voorkeur, ze zien er beide super uit. Ik volg je blog al even en heb je bericht op fb geliked (als Katrien de sterke). Ik moet nog eens bloglovin' of gfc (zal dit laatste wel zijn wrs) ontdekken en toevoegen en ga je daar zeker ook op volgen. Veel succes verder meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk gemixte pakketjes! Ik vind beide even leuk haha, dus geen voorkeur :) Ik kom uit NL en volg je via Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. * ik volg je nu via gfc.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. gefeliciteerd met de tweede verjaardag! op naar de drie! ik heb trouwens geen voorkeur, ik vind beide paketten echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een leuke site/blog! :)
  Heb je geliked op facebook (De rest heb ik niet...)
  En pakketje 1 vind ik het mooist!
  Op naar de volgende 2 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik volg je op twitter.
  Woon in NL.
  Pakketje 1 vind ik het leukst!
  Happy birthday!
  Ik heb je ook geliked op facebook.
  En je nailarts zijn echt leuk!!
  Ik ben jaloers op je stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. heey
  ik woon in nederland en volg je op twitter!
  ik ben zelf ook helemaal gek van nagellakken, ik zit bijn a de hele dag achter mijn bureau mijn nagels te lakken. daarom wil ik dat pakket heel graag winnen. ik vind pakket 1 het leukst. het maakt mij niet zo veel uit

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi!
  Leuke giveaway!
  Ik heb een voorkeur voor pakket 1 en ik woon in NL. Als volger heb ik wel een andere foto, maar ik heb wel dezelfde naam (nails2love)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi!
  Wat heb je al een hoop inzendingen zeg!
  Ik doe graag mee en woon in Nederland!
  Ik volg je met GFC, Bloglovin en Twitter (@leviosanails)
  Nog van harte gefeliciteerd! Ik wil graag mee doen, vind ze allebei erg leuk dus het maakt mij niet uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hoi Saskia,

  Ik wil ook heel erg graag meedoen aan deze actie en kom uit Nederland!!
  Ik heb helaas geen twitter of facebook o.i.d. want dan mag ik niet...
  Wel kom ik elke dag kijken op je site en lees ik elk artikel omdat ik je site leuk vind!!
  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan.
  Mijn voorkeur gaat toch stiekem uit naar het eerste pakketje.

  Groetjes Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 41. ik heb onlangs een manicure gehad, en sindsdien weer helemaal into de nagellakjes.
  ben kleuren aan het uitproberen. en vind de nail art helemaal geweldig.
  Ik kom uit Nederland, en welk pakket maakt me niet uit #kannietkiezen

  groetjes Adrie

  BeantwoordenVerwijderen
 42. ik heb onlangs een manicure gehad, en sindsdien weer helemaal into de nagellakjes.
  ben kleuren aan het uitproberen. en vind de nail art helemaal geweldig.
  Ik kom uit Nederland, en welk pakket maakt me niet uit #kannietkiezen

  groetjes Adrie

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi,

  Ik volg je op twitter (@kuz_corineee) en ik woon in Nederland. Pakketje 1 vind ik iets leuker maar ik heb niet echt een voorkeur. Nog gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum :) .

  Groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik wil graag winnen! Ik woon in nederland. Van harte gefeliciteerd :) Doordat ik ooit bij jouw een contest heb gewonnen ben ik elke week een beetje gaan nailarten. Je bent dus een inspiratiebron! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een leuke actie!
  Ik volg je blog nu sinds een maand ofzo en vind het echt heel leuk! Ehm, het liefst krijg ik pakketje 1, maar 2 is natuurlijk ook leuk!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik volg je op fb en twitter. Geen fc en blogloving, heb ik niet.

  Ik doe graag mee. Vooral pakketje 2 spreekt mij erg aan!

  Ik woon in BE. Maar mijn ouders in NL. Dus ook geen probleem.

  Liefs Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 47. SamanthaBreman17 juli 2012 om 00:20

  Ik doe ook mee volg je via twitter en bloglovin..
  Woon in NL en heb voorkeur voor het 1e setje!!

  Ben benieuwd! Super leuk trouwens die win actie's!!

  Groetjes Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Super leuke actie.
  Ik volg je via Twitter woon in NL en heb voorkeur voor het 1e setje!

  Ben benieuwdd

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Nais!! Mooie pakketjes!
  Ik heb geen voorkeur je mag blij zijn als je wint.
  Maar pakketje 1 is wel het leukst!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Leuke setjes! Vooral set 1.
  Ik woon in nederland en ik volg je nu op twitter.

  M.v.g Laura Schilder.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Gefeliciteerd =D het is je gegunt!
  Ik vind pakket 2 erg leuk, aangezien ik uit pakket 1 al verschillende dingen thuis heb =]
  Ik woon in Nl.
  heb je geliked via facebook. heb verder geen twitter, bloglovin e.a.
  Succes de komende tijd:D
  je zet altijd wel weer eens iets moois weg!
  Keep the spirit!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Dieke de Vries19 juli 2012 om 17:18

  Wouw, waaarom heb ik deze site nog nooit eerder gezien? Wat ben je fantastisch met je nagels, ik ben fan! Ik ben ook echt enorme nagelfan dus ik ga zeker een keer wat van je creaties gebruiken! Ik weet dat ik niet echt de persoon ben die het meeste recht heeft op je pakketje, want ik zie de site dus pas voor het eerst! Wel ben ik je meteen gaan volgen via bloglovin! Ik woon in NL, heb je ook meteen even geliked op facebook, echt fantastisch, weer iets met nagels ontdekt. :P In pakket 1 zitten trouwens precies de kleurtjes die ik fantastisch vind, maar ook pakketje 2 is errug leuk! :) Ik ga nu snel al je creaties bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Superleuk zeg!
  Ik volg je op Bloglovin' en ik heb het artikel geliked :D
  Ik heb een lichte voorkeur voor pakket 1 :D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ik volg je op twitter!
  En ik heb geen voorkeur voor pakketjes!
  Ik hoop dat ik win xD

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat een leuke actie! ik heb je op facebook geliked, en ook op bloglovin gevolgt en dit bericht geliked, erg leuke lakjes! =D Groetjes Suze (heb trouwens ook op twitter je actie gemeld https://twitter.com/suzexhofma/status/226986177423618048 )

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ik doe mee, woon in Nederland, en heb voorkeur voor pakketje 1.

  Ik heb je geliked op facebook, gedeelt, volg je op twitter en bloglovin en alles.. geloof dat ik aan de 'eisen' voldoe hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 57. gefeliciteerd!! Ik volgde je al met gvc en twitter, heb je. Heb voor de rest alles gedaan.
  Vind het eerste pakketje erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Heey super leuke actie ik wil graag winnen ik zal kijken of ik heb gewonnen als de actie klaar is
  Dus ik doe mee, ik volg je op twitter, woon in nederland en heb eigenlijk geen voorkeur vind ze allebei super geweldig en gaaf hoop dat ik ga winnnen duimen maar haha XD

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hey! I can't understand what the contest is about, but you have really cool prizes! :-D thumbs-up from Norway!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. hoi
  ik woon in nederland, en volg je op twitter.
  ik zou het liefste pakket 1 willen maar 2 maakt ook niet zoveel uit!
  ghiej

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi,
  Ik woon in Nederland, ik heb een vookeur voor pakket 1. Ik volg je ook op Twitter!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 62. wauw wat gaaf en gefeliciteerd ik volgde je al op facebook en ben je net ook gaan volgen op twitter.
  ik woon in nederland en heb niet echt voorkeur vind ze beide erg leuk :D

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 63. :D Oh wat een heerlijke winactie. Ik volg je via bloglovin, ik heb dit bericht geliket en ik volg je op facebook!
  Mijn voorkeur gaat uit naar setje 1, want mijn beste vriendinnetje zit al een hele tijd te azen op dat nagellaksetje van de primark, maar telkens als we gaan kijken issie uitverkocht.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ik heb je geliked op faceboek ik volg je site al lang het is zo mooi wat jij met je nagels doet ik ben nog aan het leren maar kan het nog niet zo goed als jouw mijn dochter is er net zo mee bezig als ikzelf en we proberen alles na ik vind het een leuke winactie we hebben geen voorkeurs pakketje we vinden ze allebei erg leuk
  liefs en groetjes Elly&Nikita

  BeantwoordenVerwijderen
 65. We vergaten nog te vermelden dat we in nedeland wonen .
  groetjes Elly&Nikita

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations