vrijdag 22 juni 2012

Essence - On The Bright Side

Misschien is het niet zo'n hele toepasselijke kleur zo kort na het verlies van Nederland op het EK. Maar toch wil ik jullie vandaag graag de swatches laten zien, van jawel.. Toch een oranje lakje.

It's not very suitable so soon after the lost on this Euro2012 for the Netherlands. But I still want to show you this swatches from this well.. Yes orange polish.


On the Bright side is zoals je kunt zien inderdaad een oranje lakje. Het lakje ziet er in het potje vele malen lichter uit dan wanneer je hem op de nagels aanbrengt. Dit lakje komt uit een wat oudere Limited Edition. Namelijk uit de Season of Extremes LE.

On the Bright side is as you can see indeed an orange polish. The polish looks way lighter in the bottle than it does on your nails. This polish is from an older Limited Edition. This one is from the Season of Extremes LE.

Op bovenstaande swatches heb ik 2 lagen lak aangebracht. Hij had nog een derde laag kunnen gebruiken, maar omdat ik er graag een nailart overheen wilde maken heb ik het bij 2 lagen gehouden. Zoals je kunt zien is dit lakje behoorlijk sheer. Ik ben niet zo'n fan van lakjes die sheer zijn, dus zal hem ook niet snel zo dragen zonder nailart eroverheen. Wil je dit lakje trouwens in actie zien? Neem dan een kijkje bij deze nailart!


On above swatches I used 2 layers of polish. It could have used a third layer but I wanted to use this polish for a nailart so I just used 2. As you can see this polish is pretty sheer and I don't think it would be opaque with 3 layers. I'm not a big fan of sheer polishes, so I would probably not use it without a nailart. Do you want to see this polish in action? Take a look at this nailart!


Wat vinden jullie van sheer lakjes? / Do you like sheer nailpolishes?


11 opmerkingen:

 1. Mooi lakje. Ik heb onlangs de gelere variant van dit lakje gekocht: pimp my bright (03) van deze collectie van essence en ben er ook tevreden van. Het doet me verlangen naar een mooie zomer. Hopelijk komt die er ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel wat hebben dat je het randje er een beetje doorheen kan zien.
  Ik heb nu een metalicachtig zalmkleurig lakje op van Laneche die ik al jaaaaaaaaaren in huis heb. Het lakje is nog steeds van uitstekende kwaliteit.
  Hoe zit dat met jou lakjes? Je hebt er volgens mij echt mega veel. Blijven die allemaal lang goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje, deze had ik moeten hebben voor het EK..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vivian,

  Op de meeste lakjes staat een houdbaarheidsdatum van 12 maanden. Ik spaar nu zo ongeveer 3,5 jaar lakjes en ik heb eigenlijk nog nooit iets weg hoeven te gooien, wel lakjes die compleet opgebruikt waren natuurlijk! Ik heb ook speciale nagellakverdunner, als een lakje dan wat dikker wordt verdun ik hem en is hij weer zo goed als nieuw! Zo kun je behoorlijk wat jaren doen met je nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh da's wel handig om te weten van die nagellakverdunner want ik heb in het verleden wel lakjes gehad die te dik geworden waren. Dat is gewoon in de winkel te koop? Ik zal er eens naar kijken.
  Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Vivian,

  Ik heb mijn flesje nagelverdunner bij de Douglas vandaan. Een flesje kost geloof ik iets van €8,- vrij prijzig dus! Wat ik tegenwoordig doe: je hebt bij bouwmarkten speciale verfverdunners, deze zijn in bulkverpakkingen te koop en bevatten dezelfde ingrediënten als de nagellakverdunner. Wanneer je de verfverdunner gebruikt zou ik adviseren om zo'n injectiespuit (zonder naald) te gebruiken, hiermee kun je makkelijk een paar druppels in je lak laten vallen! Het makkelijkste is om dan even met zo'n satéstokje de lak door te roeren, zo worden ze weer dun en kun je ze nog jaren gebruiken!

  Je komt ook wel eens op internet tegen dat mensen remover in hun lak doen om het dunner te krijgen, dit absoluut niet doen. Remover lost nagellak op, dus dezelfde dag is hij misschien iets dunner, maar de dag erna is je lak half opgelost en onbruikbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh oeps, dat heb ik ook nog wel eens gedaan. Ja, vind lakjes hardstikke leuk.....voor op mijn nagels, maar zoals je leest heb ik er verder totaal geen kaas van gegeten.
  Bedankt voor de info.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even nog over die verdunner. Ik heb nu de verdunner van BPS maar hoe doe ik dat in het nagellak potje? Ik wou dat er een soort tuut aan dat flesje zat zodat je het makkelijk in je nagellak kan houden. Heb het nu zo vanuit het flesje in het nagellak potje geprobeerd te doen maar de helft ging er naast. Nu een spuit erin gedouwd en die in het nagellak potje gespoten. Maar er komt een moment dat ik er met die spuit niet meer bij kan. Hoe doe jij dat? En hoeveel moet erin ongeveer zodat het dun genoeg is. Ik durf er niet zo veel in te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Vivian,

  Ik heb zelf mijn verdunner in een klein potje overgegoten en breng het inderdaad ook aan in het potje met zo'n klein injectiespuitje zonder naald. Het ligt aan hoe dik de lak is, wanneer een lak dikker is zal je wat meer verdunner moeten aanbrengen dan wanneer hij niet zo heel dik is. Meestal druppel ik er een aantal druppeltjes in, even goed schudden en dan kijken hoe de substantie is. Mocht het dan nog te dik zijn kun je nog wat druppeltjes aanbrengen. Zo krijg je vanzelf de substantie die je zelf wilt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, jij doet het dus net zoals ik. Voorlopig zit er nog genoeg in en kan ik er zo bij. Bedankt weer voor je antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations