zaterdag 9 juni 2012

Miss Sporty - Nr 451

Nog eventjes en dan is het ook voor ons kleine landje zover! Om exact 6 uur vanmiddag trapt het Nederlands elftal af met hun eerste wedstrijd op het EK! Nu wilde ik eigenlijk meteen mijn EK nailart laten zien, maarrr.. jullie hebben de afgelopen week volop kunnen stemmen voor een nieuw thema voor de nailart week. Op dit moment hebben jullie massaal gestemd voor het thema EK voetbal. Vanaf morgen tot zaterdag komt er dus iedere dag een nieuwe nailart speciaal voor het EK! Vandaag ga ik jullie mijn pasontdekte perfecte oranje lakje laten zien!

It's not taking long anymore, in a while our small little land wil also start their first match at the EK! So ofcourse I really wanted to show you the nailart I made for this match, but you have voted last week for the new theme of the nailart week. You voted for: Euro2012! This means that I will make a new nailart everyday in the theme of Euro2012 starting tomorrow until saturday! Today I will already show you my just discovered perfect orange nailpolish!


Miss Sporty - nr 451 is een lakje welke ik een tijdje geleden past kocht, ik zocht een nieuw oranje lakje om lekker mee te arten voor dit EK en ik kwam uit bij het merk Miss Sporty. Dit merk wordt vaak beschouwd als 'kinderlijk', maar geloof me, de nagellakjes zijn superleuk en is zeker de moeite waard om even bij de kijken!

Miss Sporty - nr 451 is a polish which I bought last week, I was looking for a new perfect orange cream polish for some nice nailarts for the Euro2012. At the end I found it from the brand Miss Sporty, lots of you would probably think: 'huh, that's for children', hell no it's definitely not made for children, the nailpolishes are very nice and they have multiple original colours, definitely worth to look at!

De kleur oranje is lekker fel en opvallend. Hij heeft een mooie crème finish en dekt met 2 dunne laagjes al. Dit is echt het perfecte oranje lakje voor mij, ik ben bang dat hij aan het einde van dit EK ook echt wel al leeg is ;-). In een week tijd heb ik hem al supervaak gebruikt!


The colour orange is pretty bright and really noticable! It has a nice cream finish and it's completely opaque with 2 thin layers. It's just the perfect orange for me, I think this polish will be empty when the Euro2012 is done ;-). I've already used it a lot last week!


Gaan jullie straks voetbal kijken? Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke nailart, neem eens een kijkje bij mijn WK nailart van 2010

Ofcourse it's an Europian Championship so when you're from outside europe you're country isn't competing, but still, are you going to watch some matches? If you're looking for inspiration, take a look at my WK nailart from 2010!


7 opmerkingen:

 1. Mooie kleur oranje! De Misss Sporty lakken worden inderdaad een beetje weggemoffeld, maar het zijn zulke fijne lakken. Zeker voor de jonge meiden met een klein budget, en de grote addicts onder ons natuurlijk ook haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een paar lakjes voor miss sporty en ik vind ze echt super fijn, maar waar ka n je ze eigenlijk kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kleurtje. Ik draag ook een oranje manicure. Laat de wedstrijd maar beginnen!

  Even een comment/tip tussendoor, want ik denk niet dat mensen die engels spreken weten wat het EK is. Het moet Euro 2012 zijn of european championships. EK is Europees Kampioenschap in het nederlands en EK is niet de engelse benaming daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit kleurtje heb ik vorige week aan een vriendin gegeven voor haar verjaardag,
  ik vind hem erg mooi!
  liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. really cute this nail polish!!!
  http://martins1986.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Stephanie,

  Goed dat je het even zegt, dat EK is hier zo ingeprogrammeerd dat ik het automatisch zo opgeschreven heb, ga het meteen even aanpassen!

  @ Elzzzke,

  Lakjes van miss sporty zijn o.a. verkrijgbaar bij Dirx Drogist en de Etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Miss Sporty geweldig! De lakjes lakken het best en de kleurtjes zijn ook leuk. Deze had ik laatst ook gekocht en hij is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations