zondag 3 juni 2012

Notd:Sponging & Stamping With Konad

Vorige week kondigde Enchantra aan op zoek te zijn naar leuke designs voor op de nieuwe Konad website. Ik besloot mijn stempelspullen van Konad weer eens uit de kast te halen en maakte onderstaande creatie! Uiteindelijk is de mijne niet uitgekozen voor op de website zelf, maar desondanks ben ik erg blij met deze mooie nailart! 

Last week Enchantra told us they needed some nailarts with Konad for their new Konad website. I decided to look for my Konad stuff and enter, I made below creation! At the end my nailart didn't make it to the new website, but ofcourse I'm very proud of this nice nailart!


Ik besloot dit keer écht uit te pakken met de nailart. Ik wilde iets speciaals maken met Konad, om te laten zien dat je niet alleen maar een plain kleurtje met een stempel hoef te gebruiken. Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je zelf wilt! De basis van deze nailart is een witte lak. Ik heb een gradiënt met roze gemaakt, bovenaan is het wit en hoe meer je naar beneden kijkt hoe donkerder roze het wordt. Uiteindelijk heb ik op de tips een heel klein beetje rode glitter gesponged. 

I decided to make a special nailart this time. I wanted to show you that you don't have to choose a plain colour with just a stamp every time you use Konad. You can make it as hard for yourself if you want. So I started this nailart with a plain white base. I sponged different colours of pink below. On top a white, then a very light pink, a darker pink and on the tips a red glitter. I love the gradiënt background.

Ik heb daarna gekozen om een full nail stempel te gebruiken, want ook deze kun je op meerdere manieren opleuken! Dit bloemendesign komt van Konad Imageplate M37. Ik heb de stempel ook een kleuroverloop gegeven. De bovenkant rood met een overloop naar wit aan de onderkant van de nagel. Ik denk dat het mij aardig goed gelukt is om te laten zien hoe je je standaard Konad producten wat kunt oplopen! 


Next I choosed to use a full nail stamp, cause you can use this on multiple ways too! The flowery design is from Konad Imageplate M37. I gave the stamp a colourgradiënt too. On top a red colour and the red fades into white. At the end I'm really happy with this nailart, I think I did a good job showing the options of using Konad products!


Wat vinden jullie van deze nailart en de designs op de nieuwe Konad website? / What do you think about this nailart and the designs which are choosed for the new Konad website?

18 opmerkingen:

 1. Very nicely done. I can't even manage basic stamping, so this is lightyears away from anything I could do. It looks great!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ A Polished Touch,

  Thank you! Last year I couldn't even do the basic stamping, just practise a lot and it will work! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi zeg :-) Ik ben echt toe aan nieuwe konad plates merk ik al ;) Leeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gedaan, zonde dat het niet op d website werd gebruikt. Tof met die kleurovergang, vooral bij de stempel. Doe je die dan in 2 keer?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Katiete,

  Ik stempel in 1x! Ik breng de verschillende kleuren al aan op de plate, dan even de juiste richting van het schrapen kiezen en dan krijg je een mooie kleuroverloop in de stempel zelf!
  Ik zit er zelf niet zo mee dat hij niet op die website staat, vind het wel vervelend voor andere meiden, want ik heb een aantal ontzettende mooie nailarts gezien van andere meiden die er ook niet opgekomen zijn. Van de 8 foto's zijn er nu 3 designs gekozen die supersimpel zijn, één kleur één stempel. Heb ook niet het idee dat zij een echt goede selectie gemaakt hebben van nailarts maar meer een selectie op contacten.(correct me if i'm wrong, maar zo'n idee heb ik gekregen na het zien van de nailarts van sommige anderen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Sera,

  Hihi dat was precies de bedoeling van deze nailart! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Begrijp dat je hier blij mee bent; het is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi! Super leuk zo met die kleuren combinatie, mooie overloop! Heb je er geen last van dat als je een topcoat erover doet dat je stempels uitvegen? Ik heb net me nagels weer gedaan, en me zwarte stempels vegen altijd uit, maakt niet uit welke kleur stempel of hoe lang ik me nagels laat drogen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem echt super mooie nailart. Ik heb heb ook stempels dus ik ga het ook eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Love For Nailart,
  Ik heb inderdaad ook dat probleem met stempels. Vooral zoals jij ook al aangeeft bij zwart. Vaak kies ik er dan ook voor om met stempels geen topcoat te gebruiken, na een dag of 3/4 ben ik het toch zat en verwijder ik het weer. Een nailart blijft bij mij zonder topcoat ook prima zitten! Wat vaak wel helpt is de topcoat zwevend aanbrengen (druppel aan het kwastje en deze druppel uitvegen over de nagel zonder dat het kwastje de nagel raakt).

  @ Anoniem,

  Succes! Laat je het resultaat zien? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is echt heel gaaf gewroden!
  liefs,x!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk gedaan!! Mooi effect die dubbele gradient!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow deze is echt super mooi gemaakt,
  ik heb zelf ook stempels maar dan van esence,
  mjn nailarts lukken nooit zo goed,
  zou ik misschien wel mogen weten weke afbeelding wel op de site van konad kwam?

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Anoniem,

  Dit kun je zelf bekijken op de website van www.konadnailart.eu. De laatste 3 afbeeldingen van de sheet aan de bovenkant van de pagina zijn de gekozen afbeeldingen. Dit is een blauwe met bloemetjes, een witte met paarse zebraprint en een grijze met enkele bloem.
  Het werken met stempelen is ook gewoon een kwestie van oefenen hoor, bij mij zag het er in het begin ook écht niet uit, inmiddels gaat het steeds beter! Veel oefenen dus! Daarnaast is een stempel/scraper van Konad zelf wel echt een must, die van Essence werken niet fijn. De imageplates van Essence zijn wel weer goed bruikbaar maar dan in combinatie met de Konad stempels!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk alleen helaas dat ik geen stempeltjes heb

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations