donderdag 7 juni 2012

Instagram #8

Op deze vroege ochtend weer een nieuwe post met Instagram foto's! Ik vind het superleuk om foto's te maken en aangezien jullie wat meer persoonlijke posts willen zien zet ik de foto's van afgelopen week even voor jullie op een rijtje! Veel plezier!

On this early morning a new edition of Instagram pics! I love to make pictures and you've told me that you want to see more personal posts, so I will show you this weeks pictures! Enjoy!

31 Mei was de opening van de nieuwe waterattractie in de Efteling, Aquanura. Via de livestream op Youtube keek ik mee, superleuk gedaan! Vraag me alleen af of het overdag nou wel zo leuk is zonder dat licht..

May 31th was the official opening of the new water feature in the Efteling named Aquanura. I followed the opening on the livesteam on youtube, very nice job with all those lights! I'm wondering if this is just as nice in daylight without the coloured lights...


Blacky op haar 'troon'. / Blacky on her 'throne'.

Geen Instagram post zonder heelpics. De meeste weten inmiddels wel dat ik gék ben op hoge hakken, ik voel mij zoveel vrouwelijker op een paar mooie hakken!


No Instagram post without heelpics. Most of you already know my heelobsession, I feel much more like a woman on high heels!


Jaja, deze stoere poes is bang voor de... Stofzuiger!
Yes.. This though kitty is affraid of... the vacuumcleaner!

Ik ben klaar voor het EK voetbal, oranje jurkje en rokje gehaald! Nu moeten ze natuurlijk wel wat verder dan de voorrondes komen. Ach ja, anders ga ik deze zomer gewoon oranje door het leven ;-)
I'm ready for the EK Soccer! Orange dress and skirt in the pocket! Let's hope they make it a little bit far or else I just have to go orange this summer ;-).

Het vorige speeltje van Blacky was stuk dus ik besloot een nieuwe voor haar te halen.Helemaal blij met haar neonroze stokje met muis!

The last toy was broken, so I decided to get a new one for her. She's so happy with her neonpink stick with mouse!

Ook deze week bestond weer uit een hoop leren.. / Another week of studying..

Ik was echt door mijn zomerschoenen heen.. Ik loop graag op hakken maar op school en op stage is dit gewoon niet praktisch, zeker niet met kleuters. Bij de Primark haalde ik bovenstaande schoenen voor €10,-. Lekker cheap!

I didn't have any shoes left for summer.. I like to walk on heels but when i'm going to school of me as an intern, it's not practical to walk on high heels especially not with toddlers. I bought above shoes at the Primark for just €10,- Cheap!

Op aanraden van @Leviosanails leende ik dit boek bij de bibliotheek. Hopelijk kan ik er wat nuttigs uithalen, want sja.. wat opvoeding kan mijn konijn wel gebruiken ;-).

@Leviosanails suggested this book to me. I went to the library and took it back home. I hope I can learn something from it. My rabbit can use some training ;-).

Supermooi lakje van Miss Sporty. Dit had ik zéker niet verwacht, in real life is hij meer groen dan blauw trouwens. Swatches komen er nog aan!

Supernice polish by Miss Sporty. I certainly didn't expect this, in real life it's a little bit more green. Swatches are on their way!

Morgen is alweer mijn laatste dag op stage. Ik heb voor ieder kind een klein cadeautje gekocht en dit ingepakt als toffee als afscheidscadeautje. Ik vind het altijd wel fijn om iets leuks te doen/geven bij mijn afscheid. Zo denken de kinderen toch nog een beetje aan je terug!

Tomorrow is my last day on this internship. I've bought a little present for every one of the children in my class, I wrapped it as a toffee with some stickers. I like to give the children something, just so they remember me!

Zo wakker worden wens ik letterlijk niemand toe.. Gisterochtend stipt om 7 uur stonden er vrachtwagens onder mijn raam met ladders en enorme afzuiginstallaties om het grind van het dak te zuigen. Je kunt je wel voorstellen dat dit geen lekker geluid was. Bovenstaande foto maakte ik vanuit mijn bed, dit is de slang van het afzuigapperaat, het stootte constant tegen mijn raam aan, zó irritant, daar gáát je vrije ochtend!

Seriously, I wish this to nobody.. Yesterdaymorning precizely at 7:00 AM there were 2 huge trucks below my window with lots of construction workers. They're working at our roof and this morning they decided to suck the gravel from the roof. Above picture is made from my bed, this was the huge sucking thing which is sucking the gravel. This thing was constantly banging agains my window, só annoying when you have a day off!

Blacky was iets té nieuwsgierig en kroop zowat in mijn camera! / Blacky was a little bit curious, she was almost in my cam!

4 opmerkingen:

 1. Jaa de Efteling! Superleuk! Moet ik dan maar gauw eens heen om uit te proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Heb de schoenen van de primark in het zwart, en ze zitten best lekker. Blacky is echt een cutie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blacky is een echt fotomodel. Leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die efteling foto ziet er gaaf uit!
  Leuk om te zien, liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations