vrijdag 15 juni 2012

Instagram #10

Op deze vroege ochtend weer een nieuwe post met Instagram foto's! Ik vind het superleuk om foto's te maken en aangezien jullie wat meer persoonlijke posts willen zien zet ik de foto's van afgelopen week even voor jullie op een rijtje! Veel plezier!

On this early morning a new edition of Instagram pics! I love to make pictures and you've told me that you want to see more personal posts, so I will show you this weeks pictures! Enjoy!

Onze kat molesteerd zo ongeveer 2x per jaar haar krabpaal (gelukkig haar krabpaal en niet de bank oid). Het was weer zover dus we zijn naar de winkel gegaan op zoek naar een nieuwe krabpaal. Het is overigens gewoon een simpele paal geworden hoor, we hebben absoluut geen ruimte voor zo'n huge ding!

Our cat destroyes her scratching post twice a year. This week again she ruined one. So we went to the store and bought a new one for her. A normal one, not such a huge thing like above. Although I do like them, but we don't have any space in the house!


Na een lange dag hélemaal gebroken even op de bank hangen en knuffelen met Stampertje!
After a very long day, sitting on the couch and cuddling with the bunny is all I need!

Als afscheid op mijn stage deelde ik bellenblazen uit aan mijn stagekindjes. Ik had er één over en begon in huis gezellig bellen te blazen. Het beviel Blacky wel geloof ik!


Last week it was my last day at my intern. I gave a bubble blower to every one of the children in my class. I had some left and blowed some bubbles at home, I think Blacky liked them!


Afgelopen zaterdag zat ik helemaal klaar voor de wedstrijd Nederland - Denemarken! Met nailart en al, helaas..

Last saturday I was completely ready for the soccer match! Unfortunately it wasn't meant to be, but I loved this nailart!Ter afscheid kreeg ik een superlief boekje met allemaal tekeningen en korte verhaaltjes van mijn stagekindjes. Erg leuk, zo onthoud ik alle kinderen!


This was my present from the children, a home made book with drawings and short stories from the Children in my class. So cute, now I will remember them all!


Benen in de nek leggen is voor Blacky geen probleem! / No problems with laying her leg in her neck!

Mijn afgelopen week bestond vooral uit: Leren, samenvattingen maken, typen, nog meer typen, nog meer typen, verslagen in elkaar zetten en nog meer verslagen typen..

My last week was like: i'm just studying for school, more studying, typing, typing and more typing!

En zo ben ik gisterochtend met een tevreden gevoel richting school gegaan. Het laatste inlevermoment van dit schooljaar en ik heb alles af! Ingeleverd en als beloning even wezen shoppen in de stad!

With a happy face I went to school yesterday. With all my papers done, and this was the last time I had to write anything for school this schoolyear! I rewared myself with a shopping trip!
 

3 opmerkingen:

 1. Studeer je voor logopediste? Succes met de examens. Ik ben logopediste en doe het heel graag. Ik wens je veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Weekly Nails,

  Nee ik studeer PABO, maar daar zit o.a. wel logopedie bij! Lijkt me overigens ook een erg leuk vak, mocht het niets worden als leerkracht, kan ik altijd nog kiezen voor een opleiding Logopediste! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahzo ja idd. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations