vrijdag 15 juni 2012

[Euro2012 Nailarts] Day 6: Gradiënt & Hexagons

Dag 6 alweer van de themaweek! Vandaag een oranje gradiënt nailart! Ik heb hierbij gebruik gemaakt van Hexagons van Born Pretty Store. Hier komt snel een uitgebreide review over!

It's already day 6 of the nailart themeweek! Today I made an orange gradiënt nailart, I used some Hexagons too. The Hexagons are from Born Pretty Store, soon there will be a review about these hexagons!

Als basiskleur heb ik Essence - On The Bright Side gebruikt. Dit is een licht oranje lakje uit de Season of Extremes collectie. Aangezien dit lakje na 2 lagen nog niet dekkend was besloot ik een gradiënt te maken. Helaas was ik zo slim om mijn favo oranje lakje van Miss Sporty 3 dagen open te laten staan.. Gelukkig heb ik hem met een hoop verdunner kunnen redden en heb ik de tips gesponged met dit lakje!

For the basecolour I used Essence - On The Bright Side. This is a light orange polish from the Season of Extremes collection. This polish wasn't opaque with 2 layers so I decided to make a gradiënt. Unfortunately I was that smart to leave my fave orange polish by Miss Sporty open for 3 whole days.. Lucky me I had enough nailpolish thinner so I saved it! I sponged the tips of my nails with that polish.

De overgang tussen het Essence lakje en het Miss Sporty lakje is vrij subtiel. Ik heb daarom nog een deel gelakt met de oranje striper van Born Pretty Store. Deze viel erg goed op! Op de duimen en ringvingers heb ik verschillende kleuren hexagons aangebracht. Deze zijn ook erg subtiel maar toch een leuk detail. Ik heb deze in de kleuren rood/wit/blauw aangebracht, helaas is dat niet goed te zien door de oranje achtergrond.


The transition of the 2 orange polishes is very subtile. So I decided to use the orange glitter striper from Born Pretty Store on the very tips of my nails. This was very noticable and it looks nice! On my thumbnails and on my ringfingers I added some Hexagons. I used the colours red/white and blue but because of the orange background this isn't very noticable. Although the hexagons are a nice detail!

Wat vinden jullie van deze oranje gradiënt? / What's your opinion about this orange gradiënt?

2 opmerkingen:

  1. Ja ik vind de overgang mooi! Ik zit nog zwaar te twijfelen of ik nog wel een EK nail art wil maken. Ze doen t zo slecht onze jongens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ VI Nailarts,
    Ik zit met hetzelfde probleem. Ik heb een tijd zitten twijfelen of ik deze nailart week wel wilde afmaken.. Uiteindelijk heb ik toch maar besloten om de laatste dag ook maar gewoon te doen (morgen), ik probeer de nailarts meteen zo neutraal mogelijk te houden met veel oranje en Nederlandse vlaggen (ipv voetballen), dan hebben we er misschien nog wat aan volgend jaar met Koninginnedag!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations