donderdag 7 juni 2012

NYC - Water Street Blue

Een tijdje geleden maakte ik voor het eerst kennis met de lakjes van NYC. Sinds ik Water Street Blue ontdekt heb, wil ik geen andere blauw meer! Wat een prachtig kleurtje, kijk je mee naar de swatches? 

A while ago I first met the polishes from NYC. So since I tried out Water Street Blue I seriously don't want another blue colour anymore! What a gorgeous colour, click on read more to see the swatches.


Water Street Blue is het perfecte blauwe lakje. Dit lakje heeft een mooie crème finish en heeft een medium blauwe kleur. 

Water Street Blue is thé perfect blue polish. This polish got a nice cream finish and the blue colour is a little bit medium, it isn't very light or dark.

Het lakje dekt erg goed, hierdoor is hij ook geschikt voor nailarts, je zult hem dus vast en zeker ook vaker terugzien in nailarts! Ik heb op bovenstaande swatches 2 lagen lak gebruikt, de lak droogt vrij snel op. Beide swatches zijn in direct daglicht gemaakt.


The coverage of this polish is very nice. It's also very suitable for nailart, so you will probably see it back again soon! I used 2 thin layers of polish on above swatches, the polish dries pretty quick. Both swatches are made in direct daylight.


Welk lakje is voor jullie dé perfecte blauwe kleur? / Which polish is your favourite blue colour?

10 opmerkingen:

 1. Wat een mooie is dit. Ik heb nu sky fits heaven van l'oreal als favoriete lichtblauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Mijn perfecte blauw is Rock Chick! van KOH, heb heel lang gezocht naar de voor mij perfecte kobalt blauw. Dus toen ik hem eindelijk had, sprong ik zeker wel een paar keer in de lucht van blijdschap haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem erg mooi! Ik wist helemaal niet dat NYC zulke mooie lakjes in het assortiment had zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is echt heel mooi! Er zijn wel meer mooie lakjes van NYC, maar deze is echt een van de mooisten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heyy, die had ik voor moederdag gekregen van mijn dochter. ze noemde het smurfen-blauw hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Marielle,

  Hihi ze heeft nog gelijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig!!! Ik ben sowieso enorme fan van NYC. Zeer geschikt voor Marbling. Ook dit kleurtje vind ik erg leuk en wilde ik al een tijdje terug kopen, helaas geen geld:(.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw lekker kleurtje blauw!
  liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi. Ik heb een soortgelijke van catrice. Het is ook mooi om kleurige nailart mee te maken

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations