maandag 11 juni 2012

[Euro2012 Nailarts] Day 2: Dutch Clouds

In de tussentijd dat ik zit te zwoegen op mijn laatste twee toetsen ga ik jullie vandaag weer een nieuwe EK nailart laten zien! De nailart van vandaag is met de hand gemaakt en misschien wel één van mijn favorieten! Wie weet dat ik hem nog eens maak als Nederland verder dan de voorrondes komen!

In the meanwhile I'm working my ass off for my last 2 exams, I will show you a new nailart for the Euro2012! Today's nailart is handmade and maybe it's even my favourite! Who knows I will make it again if the Netherlands will continue their trip on the Euro2012!


Ook dit keer gebruikte ik het oranje lakje van Miss Sporty als basis. Geloof me zo'n potje oranje lak gaat erg snel leeg tijdens zo'n EK! Hij is waarschijnlijk al voor meer dan 1/3 leeg op dit moment! Daarnaast gebruikte ik La Femme Beauty - Fiery Planets (rood), La Femme Beauty - White (wit) en NYC - Water Street Blue (blauw) voor deze nailart.

Again I used the orange nailpolish from Miss Sporty for this nailart. Believe me, the bottle is going very hard during this Euro2012! It's probably already for more then 1/3 empty! I also used La Femme Beauty - Fiery Planets (red), La femme Beauty - White and NYC - Water Street Blue for this nailart.

De Nederlandse vlag heb ik met een soort van wolkjes effect gemaakt. Ik ben begonnen met 3 strepen rood naast elkaar te zetten, iedere keer een stukje lager. Ik heb dit gewoon gedaan met het kwastje van het lakje zelf. Toen de rode lak droog was heb ik hetzelfde met wit iets onder het rood gedaan. Uiteindelijk heb ik dit ook weer met het blauw gedaan. Ik vind het uiteindelijk een superleuk effect hebben zo!


I made the Dutch flag with a kind of cloud effect. I started with 3 stripes of red polish next to each other, every time a little bit lower. When this was dry I did the same thing with the white a little bit beneath the red polish. The last step is doing the same thing with the blue polish. End it up with a topcoat and your nailart is done! I really love this one!


Hebben jullie al EK nailarts gemaakt? / Have you made some nailart for the Euro2012?

7 opmerkingen:

 1. Hey wat leuk! Ik zat me net gisteren te bedenken dat een wolken nailart ook leuk zou zijn. En wat zie ik, een wolken EK mani! Leuk joh!
  Ik heb ook EK nageltjes hoor, een watermarble EK mani. Moet hem alleen nog op mijn blog zetten. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave nail art is het geworden!
  liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele gave mani! Zeker weten de leukste ek look die ik tot nu toe gezien heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vi Nailarts,
  Dat is toevallig! Watermarble is ook een leuk idee voor een EK mani, welke kleuren heb je gebruikt?

  @ Arlette,
  Thanks!

  @ The polish effect,

  Superleuk om te horen, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel tof gedaan! Dit probeer ik ook eens uit (mss met andere kleuren)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super nail art! Ik heb hem bij mijn ek nailart favorieten deel 2 gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Mariska,
  Leuk om te lezen! Ik ga even kijken bij je andere favoriete EK nailarts!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations