dinsdag 12 juni 2012

[Euro2012 Nailarts] Day 3: Framed Nails

De laatste tijd zijn de framed nails helemaal een hype. Eigenlijk heb ik het nog nooit uitgeprobeerd. Voor de nailart van vandaag wilde ik een aparte variatie maken op de framed nails. Ook koos ik dit keer voor een andere basis, even geen feloranje basis dit keer!

Lately the framed nails are a big hype in nailpolishland. Actually I've never tried it before, for today's nailart I wanted to make a variation off the framed nails. This time I also choosed a different basecolour, not a bright orange this time!

 

Als basis heb ik hier een nude kleur gekozen. Dit is een Colour3 lakje van Essence. Deze komt uit de LE Season Of Extremes en heet: My Best Nude friends and me. Dit is de basiskleur en de topper over elkaar heen, een uitgebreide review van dit lakje komt er nog aan!

For the base I choosed a nude colour this time. This is a colour3 polish by Essence. It's from the LE Season of Extremes and it's called: My Best Nude Friends And Me. This is the basecolour and the topper layered over each other, a review will follow soon.

Met een dottingtool en het oranje lakje van Miss Sporty heb ik mijn variatie op de framed nails gemaakt. Ik heb mijn nagels omlijnd met oranje stipjes. Op de ringvinger heb ik in het midden nog met rood/wit/blauw de Nederlandse vlag gemaakt om de nailart een EK stemming te geven! Deze nailart is de nude versie van de EK nailarts, speciaal voor degenen die een hekel hebben aan een feloranje basis!


With a dottingtool and the orange polish from Miss Sporty I made my version of the framed nails. I framed my nails with orange dots. On the ringfingers I made the Dutch flag to end this nailart. This nailart is a nude version of the Euro2012 nailarts, for those who don't like bright orange!


Wat vinden jullie van deze nude variant? / What's your opinion about this nude version?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations