dinsdag 26 juni 2012

Oh Oh, I Forgot Something! 2 Years Celebration!

Dit is iets wat volgens mij alleen maar mij kan overkomen. Gisteravond ben ik druk bezig geweest achter de schermen van Nailart Creations. Totdat ik erachter kwam dat.....

This is something which is typical me. Yesterday I was very busy with all kind of things behind Nailart Creations. Until I found out that...


 
 
 Op vrijdag 8 juni: Nailart Creations TWEE jaar bestond!!

On friday June 8th: Nailart Creations excisted for exactly TWO years!!

Je begrijpt nu misschien wel dat ik mijzelf niet zo heel erg slim vind op dit moment, ik kom hier dan bijna een maand later pas achter, foei Sylvia FOEI! Ik heb het de laatste paar maanden zo druk gehad met studeren dat ik er eigenlijk gewoon helemaal niet meer stil bij gestaan heb. Nu ga ik het niet uitgebreid vieren met honderden winacties, ik vind het sowieso belangrijk dat de bezoekers die deze website lezen oprecht geïnteresseerd zijn en de hobby delen en niet enkel even langswippen omdat er 'iets te winnen valt'. Daarom wil ik uiteraard jullie allemaal heel erg bedanken voor het trouwe bezoeken van Nailart Creations. Ik vind het heerlijk om iedere dag weer iets te delen en jullie reacties hierop te lezen! Superbedankt!

You totally understand that I don't feel very smart at this moment, I just found this out almost a month too late, bad me, bad! I had a very busy time with studying that I didn't even notice anything. Well I'm not going to celebrate this with a hundred giveaways. I think it's important that people have a really interest in what I'm writing and share this hobby more then just have a million followers just because they can win something. So for all the people who visit my website: Thank you so much, I really appreciate every single one of you! I love to write daily about my hobby and read your comments, thank you very much!

Nu vind ik het wel leuk om het tweejarig bestaan klein te vieren. Ik heb besloten vandaag een leuk pakketje bij elkaar te gaan shoppen en dan komt er zo snel mogelijk een winactie aan. Ik heb besloten dat het dan een winactie voor de Nederlandse en Belgische lezeressen wordt. Hier trek ik toch het meeste publiek mee en zo kan ik een wat groter pakketje samenstellen zonder blut te raken aan enkel de verzendkosten! Ik hoop dat jullie dit een goed idee vinden! De winactie komt er waarschijnlijk eind deze week wel aan!

I do like to celebrate this 2 years celebration small. I decided to shop some nice stuff today for a giveaway. But I also decided to make it a giveaway for Dutch and Belgian readers. I hope you understand, most of the readers are from these two country's and I can make a bigger package when I'm just keeping this giveawaw small. When I have to ship a big package outside Europe it's pretty expensive and i'm just a poor student ;-). Next time there will be an international giveaway!

Stay tuned!
 

9 opmerkingen:

 1. Oke leuk! & jij ook bedankt dat je dit doet, ik vind dit de lleukste blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk :-) veel shopplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk op te shoppen ;-) Hartelijk gefeliciteerd met je 2 jarige Jubileum. Op naar meerdere

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd! Leuk dat je een winactie doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!! Deze website is echt een aanwinst voor de Nail Art wereld!! Waar zouden we zonder je moeten zijn:) Congrats!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteeerd!
  Je bent niet de enige die dat soort dingen vergeet hoor! Het is mij namelijk ook totaal ontgaan dat mijn blog vorige week 2 maanden bestond, ach wat is 2 maanden nou?
  haha!
  liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks iedereen!!

  @ Arletta,

  Ik heb eigenlijk nooit echt op 'maanden' gelet. In eerste instantie had ik ook nooit verwacht dat ik het zolang vol zou houden. Dacht in het begin: ach leuk voor een weekje of twee/drie hooguit. Haha nou dat veranderde dus even flink! Zul je zelf ook wel merken straks haha!

  @ Minkie nails,

  Bedankt voor het lieve compliment!

  @ Myfantasticnails,

  Ah dat vind ik echt súperlief van je! Dankje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk, 2 jaar alweer. Gefeliciteerd met je ontzettend leuke blog.
  Ik heb je natuurlijk pas sinds kort ontdekt maar vind het super leuk om te lezen wat je allemaal schrijft over al je lakjes. Niet alleen de foto's zijn leuk om naar te kijken maar ook leer ik hier dingen haha..want ik ben een echte nagellaknitwit. Heb me er nooit zo in verdiept. Ik knal een lakje op mijn nagel en dat is het dan :-) Maar wat jij hier allenmaal laat zien en opschrijft is top. Dat smaakt naar meer voor mij.
  Ga zo door *thumbs up*

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations