vrijdag 8 juni 2012

DIY: Recycling Old Stripers

Vandaag heb ik een leuke en simpele DIY voor jullie! Toen ik laatst door mijn stripers zocht merkte ik dat er een hoop erg dik en onbruikbaar waren geworden. Ik heb ze al zo'n 3 jaar, dus ja uiteindelijk houdt het ergens een keertje op! Maar geen getreur, we gaan de stripers gewoon hergebruiken! In onderstaand filmpje leg ik uit hoe!

Today I will show you an easy and nice DIY! A while ago I was searching through my stripers and noticed a lot of them were very thick and unusable. Well I have them for the past 3 years, so it's not strange they became like this. Not a problem, we're just going to recycle them! In below video I will explain how you can do it!


Het zijn uiteindelijk 3 korte filmpjes geworden die ik achter elkaar geplakt heb. Sorry dat het niet zo'n lekker lopend verhaal is, maar ik heb nog steeds niet het perfecte videobewerkingsprogramma gevonden. In windows movie maker kun je geen filmpjes knippen dus als iemand de gouden tip heeft voor een goed bewerkingsprogramma waarin je filmpjes ook kunt knippen, let me know!

At the end I pasted 3 loose videos together. I'm sorry that the video isn't exactly one video, I just haven't found the perfect programm for editing the videos. I can't cut videos in windows movie maker so I'm still searching for something else. If you have the golden tip: Let me know!

Veel plezier met Do It Yourselven! / Have fun: Do It Yourself!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations