dinsdag 1 april 2014

[Ervaring] Beauty Trade Special 2014

Afgelopen zaterdag was het voor mij de allereerste keer dat ik naar een vakbeurs geweest ben voor schoonheidsspecialisten/nagelstylistes! In dit artikel laat ik jullie wat foto's zien en deel ik mijn ervaringen, misschien leuk voor degenen die ook nog nooit geweest zijn en twijfelen om een keertje te gaan!

De beauty trade special vond plaats in de jaarbeurs Utrecht. Samen met mijn zus ben ik met de trein richting Utrecht gegaan. De trein is echt een aanrader want met een paar minuten lopen ben je in de jaarbeurs! Daarnaast was het qua parkeren ook superdruk en betaal je €3,- voor een uurtje parkeren. De trein is dan ook goedkoper!


De Beauty trade special bestond uit vier hallen. De eerste twee hallen waren vooral gericht op de schoonheidsspecialistes. Ik ben hier wel doorgelopen, maar ben niet aandachtig alle stands afgegaan. De laatste hal was voor mij pas erg leuk, alles op het gebied van nagels! Bij het arriveren in de laatste hal loop je meteen al tegen OPI aan. Deze hadden een leuke actie met lakjes voor €5,- per stuk. Dit blijken ze vaak te doen tijdens de beurzen! Ik kocht zelf 4 lakjes.

Links en rechts naast de ingang bij OPI stonden Florence en NailCreation. Door de stand van Florence ben ik even heen gelopen, maar dit was voor mij niet zo heel interessant aangezien ik zelf altijd met de gels van Nails Only werk. Florence is vooral gericht op acryl en gelproducten. 


Nails Only had een vrij grote stand op de beurs. Ik heb hier wat inkopen voor de salon gedaan. Naast Nails Only stond de stand van Magnetic, hier ben ik zelf niet ingeweest. Deze was superdruk en ook helemaal beveiligd met bewakers en aparte kassa's e.d. Vanaf de zijkant zag het er al chaotisch uit, dus heb mezelf een plezier gedaan om daar niet tussen te wringen. Volgende keer misschien!

Tegenover Nails Only stond USNails. Deze groothandel kon ik nog niet, maar had wel erg interessante producten voor nagelstylistes. Ook hier heb ik het één en ander gehaald voor in de salon. Leuk om weer iets nieuws te ontdekken!

Halverwege de beurs had ik al een flinke inkoop gedaan en zo loop je dus behoorlijk te slepen met alle producten. Je ziet veel mensen met trolly's e.d. lopen. Zelf vond ik dat net even wat te overdreven, je rijdt toch ook over iedereens tenen heen met die dingen. Lekker ouderwets tillen dan maar!

Wat verder handig is om te weten: Je kunt bijna overal pinnen, maar je raakt echt onder de indruk van alles wat er te zien én te kopen valt! Ik had met mezelf een budget afgesproken, ik mocht een bepaald bedrag uitgeven en op is op! Omdat je zo met tasjes sleept heb je snel niet meer in de gaten hoeveel je eigenlijk al uitgegeven heb en wanneer je alles in cash meeneemt merk je snel genoeg wanneer het op is! Een tip: laat die pinpas thuis of wees sterk genoeg om deze niet te gebruiken! Ik heb me netjes aan mijn budget gehouden en had zelfs nog iets over!

Wie van jullie zijn zelf ook naar de beurs gegaan en wie van jullie twijfelt om ook een keer te gaan? De beauty trade special is er als het goed is rond september weer!

1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen hoe het voor anderen is! Ik ga zelf al drie jaar op rij en dit keer was ik ook doelgericht opzoek naar schoonheidsproducten. Ik moet zeggen dat ik de drukte echt mee vond vallen dit jaar, weliswaar ging ik op zondag. Oh en een tip voor volgend jaar: Mocht je de tassen te zwaar vinden dan kan je bij de ingang grats deze tassen achterlaten tot je weer weggaat. Dat heb ik gedaan en dat is erg makkelijk. Om mijn uitgaven te controleren keek ik regelmatig op mijn rekening zodat ik niet over mijn budget heen ging:).

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations