zaterdag 5 april 2014

Lieve Nagels....

Lieve nagels.... 
Het begon allemaal zo'n twee weken geleden. Dankzij een stom foutje met een fietsslot, brak nagel nummer 1! Omdat ik toch wel heel erg aan je gehecht ben... besloot ik voor het eerst in mijn leven een gelnagel bij mezelf te plaatsen.. Gewoon zodat jij weer lekker kon gaan groeien zonder eruit te zien als een stompje...Een weekje maar, waren jullie blij met mij.. Toen sloeg het noodlot nogmaals toe! Dit keer was jij geen goede vriendjes met meneer scheermes.. Voor ik het wist zat er een groot gapend gat in jou! Help... wat nu? 

Ik besloot dat lelijke gat in jou op te vullen met gel.. Zodat dat pijnlijke gat lekker rustig kon gaan uitgroeien! 

Toen ik dacht alles wel gehad te hebben.. Was het nog geen twee dagen later wéér raak! Op een hele stomme manier tijdens het aantrekken van schoenen brak nagel nummer 2...

Voor de allerlaatste keer besloot ik dan nog maar een gelnagel te zetten. Hierboven zie je de toestand van gebroken nagel 1 na zo'n twee weken. Jullie kregen allemaal een flinke vijlbeurt om weer op een mooie kortere lengte te komen...

Lieve nagels... Zullen we bij dezen met elkaar afspreken dat we weer gewoon vriendjes worden? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations