woensdag 9 april 2014

[Gelnagels] Flashing Pink Nailart

Zelf nailarts bedenken is natuurlijk superleuk, maar wanneer juist een ander met een leuk idee komt voor haar nagels, is dit voor mij natuurlijk net zo leuk! Het idee van de nailart van vandaag is geopperd door de dame van wie deze nagels zijn!

De nailart zelf is vrij makkelijk, snel te maken en oogt erg leuk! Je hebt in wezen maar twee dingen nodig. Een basiskleur en glitters. De basiskleur kun je met een sponsje aanbrengen, in ieder geval zo heb ik dit gedaan om geen strakke lijnen te krijgen. Een wat speelser effect is in dit geval mooier!


Ik bracht de roze kleur dus met een sponsje aan. Dit heb ik even goed laten drogen, anders loopt de lak uit! Op de grens tussen de natuurlijke nagelkleur en het roze deel heb ik met een holografische glitter (hello holo) van Essence wat speels glitters aangebracht. 

Een vrij simpele nailart met een ontzettend leuk resultaat. Wat vinden jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations