zondag 6 april 2014

[Gelnagels] Butterfly Wing Nailart

Na het ietwat sarcastische artikel van gisteren. Is het nu weer hoogtijd om serieus te gaan doen! Vandaag heb ik een handgemaakte butterfly wing nailart voor jullie! 

De nailart is gemaakt op gelnagels en dus tussen lagen gel verwerkt. Dit betekend dat de nailart net zolang als de gelnagels zelf blijft zitten! Voor deze nailart heb je eigenlijk maar vier producten nodig. Een basiskleur, een zwarte striper, een witte lak en een dottingtool!


Qua basiskleur kun je alle kleuren nemen die je zelf graag wilt. Je zou eventueel kleuren kunnen combineren naar een gradiënt, of alle nagels een andere kleur geven. Ik maakte deze nailart op de gelnagels van mijn zus en zij koos een paarse metallic lak van Essence uit.

Het patroon van de wing is lastig uit te leggen. Ik zal proberen een step by step video op te nemen hoe je zelf dit patroon kunt maken aangezien het uitleggen héél lastig is! Wanneer het patroon eenmaal op de nagel staat, maak je de nailart af met wat random witte stipjes op de wing.

Wat vinden jullie van deze butterfly wing nailart?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations