zaterdag 12 april 2014

[Video] Stash 2014!

Ontzettend vaak krijg ik de vraag of ik weer eens een keertje een stashvideo zou willen opnemen! Het staat echt al eeuwen op de planning, maar steeds kwam het er niet van!

Vorig jaar heb ik voor het laatst een stashvideo gemaakt. Ik woonde toen nog in het andere huis, moest het doen met een klein kamertje etc! Inmiddels ben ik natuurlijk verhuisd, is de salon er en hebben alle lakjes een mooi plekje in de salon gekregen! Mochten jullie het leuk vinden wil ik ook nog wel eens een salontour opnemen! Laat me even weten bij de comments (of mail, fb, Insta, twitter!) of jullie dit leuk zouden vinden!Mochten jullie verder nog iets willen weten, stel gerust je vragen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een kijkje te nemen in mijn nagellakcollectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations