donderdag 24 april 2014

Instagram #17

Inmiddels is de rust gelukkig weer een beetje teruggekeerd! Mijn eerste minor is afgerond en alle stress daarvan is weer wat afgenomen! Tijd voor een persoonlijk artikel met terugblik naar mijn afgelopen week! Alle foto's worden geplaatst via Instagram, je kunt me natuurlijk via daar ook volgen: @sylvia_nailartcreations.

Wanneer alle stress soms een beetje teveel wordt.. Is daar altijd dit lieve mannetje die mij binnen no time weet op te beuren met dat lieve smoeltje!


3 Dagen voor de deadline van mijn minor moest ik mijn digitale prentenboek nog afronden. 1 Groot drama... verhalen voor kleuters verzinnen is overduidelijk niet mijn ding! 

Uiteindelijk één dag voor de deadline, heb ik alles ruim op tijd kunnen afronden voor mijn minor! Whoehoe I made it (ondanks mijn uitstellen..).

Jaa Koningsdag komt er natuurlijk aan! (pff Koninginnedag klinkt nog steeds veel beter!). Heel wat jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met de coverband Zwammstein, na jaren niet meer gespeeld te hebben in Zaandam waren ze vorig jaar tijdens Koninginnedag terug! Super excited dat ze dit jaar dan ook weer komen, ik weet in ieder geval waar ik heenga 's avonds, met of zonder regen! (Zwammstein is een coverband die nummers van Rammstein spelen fyi).

Het weer op eerste Paasdag was superlekker! Heerlijk de loungeset in elkaar gezet en van het zonnetje genoten. Met alle stress achterliggend even verstand op 0 en mijn teennagels gelakt!

Met Pasen hebben wij een dagje op de hond van mijn opa/oma/tante gepast. Aangezien Blacky het niets vond, moest de hond bij mij slapen (damn nog nooit zo'n slechte nacht gehad, lol!). Drama, honden zijn niet mijn ding... Vooral niet wanneer ze hyperactief zijn, geef mij maar een kat! 

Oooomy! Deze gave panty vond ik bij de Primark. Cute al die katjes! Haha kon het zo niet laten dus nam hem meteen maar mee!

Liefde! Verpakt in een ondeugend kattenlichaampje!

Natuurlijk ook nog nagels gezet! Veel komen voor een standaard french manicure, dus daar maak ik tegenwoordig geen foto's meer van, maar deze vond ik ook wel erg elegant geworden!

Hoe was jullie week? Hebben jullie al plannen voor Koningsdag gemaakt? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations