dinsdag 29 april 2014

[Gelnagels] Pastel Stones Nailart

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien had ik al een tijdje in mijn hoofd, maar ik was er nog niet aan toegekomen deze nailart op mijn eigen nagels te maken. In plaats daarvan kon ik dit design mooi uitproberen op de gelnagels van mijn moeder. De nailart bevat pastelkleurtjes en is daarom ook erg geschikt voor de lente en zomer periode!

Dit is wel een nailart die alleen geschikt is voor degenen die iets langere nagels hebben, je hoeft hier geen enorme lange nagels voor te hebben zoals je zelf kunt zien, maar zonder wit randje aan je nagels gaat deze nailart er helaas niet mooi uitzien!


Voor het patroon op de tip van de nagels gebruikte ik vier stripers. Een lichte blauwe, roze, crème en paarskleurige. Om en om maakte ik met de kleurtjes een schuin randje omlaag en dit kleurde ik in. Dit even goed laten drogen en dan tussen de kleurtjes een lijntje zetten met een zilveren glitterstriper (of gouden glitter, wat je zelf mooi vind!).

Om de nailart iets meer pit te geven plakte ik twee rhinestones op de ringvingers. Je kunt ook een grotere en een kleiner steentje nemen, dit staat ook erg leuk!

Wat vinden jullie van deze pastel nailart? Ik vind hem erg leuk, misschien dat ik binnenkort deze nailart eens met felle kleuren bij mijzelf ga uittesten!

7 opmerkingen:

 1. Hoi mag ik vragen met welke gel je werkt ? Groet Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Laura,

   Ik werk met de producten en gels van Nails Only. Met deze gel kun je prima werken icm met nagellakken.

   Verwijderen
 2. Hoi dankjewel waar ken ik dat evt kopen ? Groet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de winkel in den haag of in hun webshop! Maar niet zomaar met gel gaan experimenteren zonder een degelijke opleiding gevolgd te hebben. Je kunt erg veel schade aan nagels aanrichten wanneer je gel gebruikt zonder te weten hoe en wat!

   Verwijderen
  2. Doe ik ook :)

   Verwijderen
 3. Heb je mis ideeen voor bruidsnagels ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dit is een mooie nailart!!!
  Super leuk idee, ga ik zelf ook eens proberen.
  xxx Iris
  http://nailartbyiris.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations