woensdag 16 april 2014

Essence - Hello Marshmallow!

Soms trek ik zo random een lakje uit mijn swatchrekje wanneer ik even niet weet wat ik wil gaan swatchen! Zo trok ik dit keer Hello Marshmallow te voorschijn!

Hello Marshmallow is een lilakleurig nagellakje met een metallic finish. Op de nagel lijkt de finish iets meer richting suede te gaan, De lak streept niet zoveel als normale metallics doen!


Nu ik de afgelopen weken ontzettend veel Catrice lakken heb geswatcht, ben ik het kwastje van de Essence lakjes veel meer gaan waarderen! Voor mij hebben deze gewoon een fijn formaat en zijn mooi rond afgesneden. Een pluspuntje voor Essence!

Hello Marshmallow dekt met twee laagjes lak. Ik heb Hello Marshmallow al een keer gebruikt voor een nailart, wil je Hello Marshmallow in actie zien, klik hier voor de Butterfly Wing Nailart!

Wat vinden jullie van de kwastjes van Essence lakjes? Ook veel beter dan die van Catrice, of juist niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations