woensdag 30 april 2014

[Nailart] Flower Pattern

Tijdens Pasen maakte ik deze gave Paas nailart op de nagels van mijn zus met behulp van een stempelplate van Quida. Deze plate bevat nog véél meer gave afbeeldingen en zo maakte ik op mijn eigen nagels ook een leuke nailart met behulp van deze plate! Binnenkort komt er een review video van de Quida plate aan, het merk was voor mij ook onbekend en ik ga jullie laten zien hoe je zo'n full image kunt inkleuren, stay tuned! Voor vandaag de nailart die ik op mijn eigen nagels maakte!


 Deze nailart bestaat uit een gradiënt met daaroverheen gestempeld een full nail stempel van Quida. De basis is Sally Hansen - White Out. Met een sponsje en Catrice - C(h)ome Leon! maakte ik een gradiënt waarbij het witte deel subtiel overloopt naar het perzikkleurtje!De basis laat je goed drogen voordat je verder gaat met het stempelen. Anders verpest je de ondergrond! Ik stempelde de full nail image met Catrice - The Pinky and the brain. Dit is een gewone nagellak, dus geen stempellak omdat ik geen aparte roze stempellak heb en de meeste nagellakken ook wel goed stempelen zoals je kunt zien!

Wat vinden jullie van deze subtiele nailart?
 

9 opmerkingen:

 1. Ik vind deze erg leuk! Ik zou ook wel een stempel applicator willen je kan je zoveel mee. Een vriendin van mij is ook nagelstyliste en gebruikt dit ook regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de kruidvat heb je al stempelsetjes voor een prikkie! Misschien leuk om daar eens mee te gaan experimenteren. Mocht je het niks vinden is het tenminste niet zulk weggegooid geld als wanneer je alles van Konad aanschaft!

   Verwijderen
 2. Mooi gedaan! De kleurencombinatie is ook erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations