donderdag 1 mei 2014

Instagram #18

Deze week heb ik heerlijk een weekje vakantie en dat is echt enorm te merken aan de foto's die ik deze week op Instagram plaatste! Na een lange tijd alleen maar op school te fixen heb ik nu écht besloten gewoon een weekje compleet niets te doen en dat bevalt prima. Na morgen gaan we weer aan de slag, voor nu even lekker niets! Veel kijkplezier, het zijn dit keer behoorlijk wat foto's! Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Deze week zie je vooral Verschoor veel voorbij komen. Ik pas namelijk een weekje op hem aangezien zijn eigen baasje lekker op vakantie is. Wij vermaken ons prima!


Ondertussen af en toe richting de salon om wel gewoon wat mooie nagels te zetten!

Ze lijkt zo lief he... Wolf in schaapskleren die kat ;-)!

Toen was het alweer de allereerste Koningsdag! Ik maakte weer een leuke nailart en ook Blacky moest eraan geloven. Die kat heeft me echt een aantal dagen vervloekt omdat ik die bloem aan haar riempje vastgemaakt had haha!

Hij is zo lief! Vooral nu zijn baas weg is, ben ik natuurlijk alles. De hele dag is hij gewoon blij en wilt ie knuffelen en komt ie bij me zitten. Heerlijk beest!

Voordat mijn weekje vakantie begon moest ik eerst nog de belastingaangifte voor de salon in orde maken. Pff het minst leuke werkje!

Kitty spam!!

Jaaa de 1+1 actie op nagellakken is er weer! Speciaal voor deze actie had ik een aantal vvvcadeaubonnen opgespaard. Ik kon dus heerlijk inslaan! Ik ging met producten ter waarde van zo'n €90 naar huis. €45 betaalde ik met de bonnen en zelf betaalde ik €0,10 alleen voor de plastic tas. Haha dat is nog eens leuk shoppen! De shoplog komt morgen online, vanavond ga ik nog even op zoek naar de nieuwe LE van Catrice, die hadden ze dinsdag helaas nog niet!

Wist je trouwens al dat Verschoor enorm slim is? Hij laat mij momenteel geen seconde alleen (ook nu ligt meneer hangend op schoot waardoor het typen van dit logje zo'n 3x langer duurt dan normaal!) en op het moment dat hij op schoot ligt wilt hij het liefste op mijn laptop liggen.. Soms lukt het hem zoals hierboven, meneer ging even slimme dingen googlen!

 Ik heb de beste (pleeg)pa van de wereld! Hij is een weekje naar Duitsland en ik wilde ontzettend graag nog een keer wat P2 lakken. Dus ik maakte een lijsje voor hem en na één dag kreeg ik bovenstaand berichtje al van hem! Zo lief!

Haha ik was samen met mijn oma even richting Amsterdam geweest en na afloop zat ik de poedel te pesten met strikjes. Hij vond het echt helemaaaal niks haha!

Deze drie ringen kocht ik in Amsterdam samen met een basic mintgroene tas voor school (ik sloop tassen geloof ik...).

 Verschoor is er momenteel absoluut niet mee eens dat ik achter de pc zit.. Dus ik ga hem een lolletje doen en even knuffelen! Fijne dag!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijke aankoopjes heb je bij Kruidvat gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja joh overdreven veel weer! De shoplog staat inmiddels online!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations