donderdag 8 mei 2014

Essence - Be My Lucky Star (Liquid Sand)

De lakjes met liquid sand finishes hebben inmiddels een beetje mijn hart veroverd, steeds wanneer Essence of Catrice met weer een nieuwe liquid sand komen, dan moet ik dat lakje gewoon hebben! Zo ging het ook bij Be My Lucky Star, oeh een zilveren liquid sand; die heb ik nog niet! 

Be My Lucky Star is een zilverkleurig lakje met een liquid sand effect, daarnaast zitten er hier en daar ook wat grovere glitters in de lak! Een leuke afwisseling met de andere kleuren liquid sand!


Eén klein nadeel aan lakjes met een liquid sand effect vind ik persoonlijk toch wel de dekking. Deze lakken hebben eigenlijk allemaal wel drie lagen nodig om goed dekkend te zijn. Op de swatches hierboven gebruikte ik maar twee lagen, dit is net iets te weinig om ervoor te zorgen dat mijn eigen nagels niet zichtbaar meer zijn door de lak heen. 

Ik vond dit kleurtje zelf erg leuk staan in combinatie met een wat grotere zilveren ring. Lekker opvallend maar niet opvallend door een felle nailart. Soms ook wel eens leuk voor de afwisseling, ik vind de liquid sands vooral leuk ook voor mijn teennagels!

Wat vinden jullie van be my lucky star? Zijn jullie fan van de liquid sand effects?

10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja he! Ik denk dat ie zelfs nog mooier is met een crème kleurtje als basis onder de lak!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Absoluut! Ben echt gek op al die liquid sand lakjes!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie, feestelijke lak! Wel jammer van de dekking, misschien met een wit of grijs lakje eronder?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zat inderdaad te denken aan een donkergrijze lak (London's Weather Forecast van Catrice!) of misschien wel zwart, dan wordt de kleur iets donkerder!

   Verwijderen
 4. wow wat een toffe lak van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gaaf he! Vind Essence inmiddels een veel leuker merk dan Catrice. Heb ook niets te klagen over de kwastjes van Essence, die lakken gewoon fijn!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations