donderdag 15 mei 2014

Instagram #20

Goeiemorgen! Ook op deze donderdagochtend natuurlijk weer een persoonlijk artikeltje vol met foto's! Mocht je graag alle foto's eens rustig willen bekijken dan kun je mij volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations. Ik vind het zelf ook enorm leuk om weer nieuwe accounts te volgen en te ontdekken! Ik neem altijd even een kijkje op de profielen van volgers!

Vorige week begon goed met een chaggie Verschoor. Meneer kon er niet meer bij op de bank en ging demonstratief midden op de tafel liggen!


Leuke nagels gezet in de salon! Van nailarts maak ik vaak nog een apart artikeltje met uitleg en de gebruikte producten!

Ik ben momenteel bezig met een watermarble decal projectje! Stay tuned, binnenkort meer!

Vorige week mocht ik model zitten voor een dame welke bezig is met een bedrijfje in het invlechten (je kunt haar op facebook vinden op: m4hair). Bovenstaande vlecht maakte ze in mijn haar, dit heeft zo'n 4 dagen heel mooi gezeten!

Schaamteloos die kat haha!

Vorige week had ik één van de vaste klantjes in de salon welke haar dochtertje van 6 meegenomen had. Deze dame wilde ook graag mooie nagels, dus naast de nagels van haar moeder lakte ik de nageltjes van dit 6 jarige dametje ook mooi. Hierboven zie je ze samen, schattig he? 

Doen jullie katten dit ook? Op hun rug liggen en dan die voorpotjes omgebogen? Het ziet er echt enorm schattig uit! Op de laatste foto ligt Verschoor trouwens met zijn bek open te slapen.

Blacky keurde mijn blauwe glitter french manicure! Helaas na een aantal dagen dragen zagen mijn nagels er uit zoals hierboven... Na een goede manicure met buffervijl zijn ze inmiddels weer wit! Een sodabadje helpt ook voor staining!

Stay tuned voor het tweede artikel van vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations