zaterdag 10 mei 2014

[Swatches] Miss Sporty - Oh My Gem

Sinds een tijdje heeft het merk Miss Sporty een leuke collectie met 'Oh my Gem' lakjes. Dit zijn glitterlakjes in verschillende kleuren. Ik koos een blauwe en groene glitter uit om voor jullie te testen! Ik ben namelijk wel van de dekkende glitterkleuren die geen basis nodig hebben, hoog tijd om te kijken of dit mooie glitterlakken zijn!

004


004 Is een felle blauwe glitterlak. Op de foto's lijkt de lak minder dekkend dan deze in real life is. Hierboven op de swatches zie je twee laagjes, het ligt er een beetje aan in welk licht je je nagels houdt of je je eigen nagels door de lak heen ziet of niet. Met een derde laagje denk ik dat je deze lak echt compleet dekkend kan krijgen. De kleur vind ik ook erg mooi, lekker opvallend!

005
Ook bij dit lakje geldt weer dat de lak in real life beter dekt dan zoals het lijkt op de swatches hierboven. De kleur groen vind ik toch iets minder mooi, de kleur is net een tintje te donker. Ik had de lak leuker gevonden wanneer deze iets lichter zou zijn. Ook hier gebruikte ik twee lagen, maar een derde laagje zou geen kwaad doen. 

Conclusie: Twee erg leuke glitterlakjes die je ook echt dekkend kunt krijgen zonder hierbij perse een basiskleur te gebruiken! De lakjes brengen prima aan en dekken beide dus sowieso bij drie laagjes. De lakjes kosten €1,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij o.a. de Etos!

Welke van de twee vinden jullie het leukst? Ik ga sowieso voor de blauwe, die vind ik echt gaaf!

4 opmerkingen:

 1. Balen dat je toch wel een derde laagje moet gebruiken (daar heb ik het geduld dan niet voor) maar verder zijn ze gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad soms best vervelend! Dan zou je er alsnog een basiskleur onder kunnen doen!

   Verwijderen
 2. Hmm het zijn niet echt mij soort lakjes helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ligt idd persoonlijk denk ik! Ik heb nu een french manicure op met het blauwe glitterlakje en moet zeggen dat ik hem zo veel mooier vind dan over mijn hele nagel!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations