donderdag 22 mei 2014

Sally Hansen - Butterscotch

Een tijdje geleden verkocht de Action een hoop nagellakjes van Sally Hansen voor €0,99! De laatste tijd zie ik ze niet echt meer liggen, maar ze zullen hier en daar nog wel verkrijgbaar zijn! Butterscotch is één van de lakjes die ik kocht bij de Action.

Butterscotch is een mosterdgeel nagellakje met een crème finish. Ik moet toegeven dat ik deze kleur geel niet echt vaak voorbij zie komen bij nagellakmerken, wel het gewone geel of het felle neongeel, maar een mosterdkleurtje niet echt! 


Ondanks dat ik een hekel heb aan mosterd (bweeh!) vind ik dit kleurtje wel gaaf! De lak dekt ontzettend goed, dit verraste mij enorm, meestal dekt geel slecht.

Wanneer je het lakje in het zonnetje houdt, wordt de kleur iets lichter. Hierboven zie je twee laagjes lak, maar hij dekt wel met al één laagje (wel iets streperig). De applicatie is erg fijn en ook het kwastje vind ik fijn lakken!

Hebben jullie ook een aantal Sally Hansen lakjes kunnen scoren bij de Action?

4 opmerkingen:

  1. Hmmmm. Het is weer eens wat anders, maar kopen zou ik 'em niet haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur is zeker origineel. Ik vind dekking en de glans erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook erg blij met deze lak! Vind mosterdgeel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations