dinsdag 27 mei 2014

Maybelline - Sea Sunset

Toen ik 'Sea Sunset' zag liggen bij de Action was ik direct al helemaal gek van dit lakje. Wat een ontzettend gaaf kleurtje, kijk je mee naar de swatches?

Sea Sunset is een licht blauw lakje die af en toe een beetje richting lavendel neigt. De lak bevat lichte roze shimmer, een ontzettende mooie en originele combinatie die ik tot nu toe nog niet in mijn collectie ben tegen gekomen!


Het kwastje heeft een fijn formaat en brengt prima aan. De dekking van de lak is iets minder, hierboven lijkt de lak nog behoorlijk sheer maar op de één of andere manier doet mijn camera dit met veel lakken. Op de swatches in dit artikel heb ik drie laagjes lak aangebracht, toen dekte de lak wel.

Dit lakje is momenteel verkrijgbaar bij de Action voor €1,79 per stuk (Tip: in dezelfde bak liggen ook OPI Crackles voor dezelfde prijs!). Mocht je dit lakje ook erg mooi vinden dan kun je hem dus nog vinden bij de Action!

Wat vinden jullie van deze kleur? 

1 opmerking:

  1. Had al wel verwacht dat de dekking niet heel fijn zou zijn.. Maar vind het wel een lief kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations