zaterdag 17 mei 2014

Rimmel - Marine Blue

Normaal gesproken ben ik eigenlijk niet zo van de Rimmel lakjes. Vraag mij niet waarom, het merk heeft mij nooit echt aangetrokken. Toch vond ik bij de Action wel een erg mooi kleurtje van Rimmel welke mijn aandacht trok, Marine Blue! Voor €2,29 ging dit lakje mee naar huis, een stuk betaalbaarder dan de drogisterijprijs van rond de €7!

Marine Blue is een mooi blauw lakje met een shimmer finish. Het kwastje van dit Rimmel lakje vond ik vrij breed, maar was wel netjes rond afgesneden waardoor het lakken wel makkelijker is dan met de kwastjes van Catrice!

De kleur vind ik ontzettend mooi, deze doet mij denken aan een mooie felblauwe zomerlucht! De lak dekt ook prima met twee dunne laagjes. Ik denk dat dit kleurtje erg mooi gaat staan als basis voor een nailart met lucht en wolkjes, echt de perfecte kleur!

 Hebben jullie veel lakken van Rimmel, of trekt dit merk jou ook niet echt? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations