zondag 4 mei 2014

[Gelnagels] Rhinestone Love

Ik probeer voor de site zoveel mogelijk verschillende niveaus qua nailart af te wisselen. De één is er wat handiger in dan de ander, voor de één kan het niet gek genoeg, en de ander wordt al lichtelijk gek bij het zien van iets moeilijks. Vandaag speciaal voor degenen die geen nailart koninginnen zijn, maar wel graag mooie nagels willen, een super easy way om je nagels een boost te geven!

Zoals je ziet, supereasy, máár classy! Met behulp van rhinestones kun je je nagels omtoveren tot iets speciaals, wat niet veel tijd kost! Ik heb een middelmaat rhinestones gebruikt, heb je zelf wat kortere nagels, ga dan voor kleinere rhinestones.


De kleur zelf die ik als basis gebruikte is een lakje van Hema - Nr 821, so far echt wel een beetje mijn favoriete rode kleur. Deze is ontzettend mooi! Je kunt natuurlijk zelf een basiskleur kiezen, dit hoeft niet perse rood te zijn. Ook de rhinestones zijn beschikbaar in verschillende kleuren, hier kun je ook leuk mee spelen! Hoe gaaf zijn donkerblauwe nagels met lichte blauwe rhinestones bijvoorbeeld?

Ik bracht op de ringvingers drie rhinestones aan in een bepaald patroon. Ook leuk is om rhinestones met verschillende afmetingen af te wisselen bovenaan je nagels, zoals ik bij deze gelnagels deed. Vooral leuk is het om één of twee nagels te gebruiken als accent voor de rhinestones. Plak je deze in meerdere hoeveelheden op al je nagels dan wordt het al snel een beetje een circusattractie, een tip: doe dat dus vooral niet! 

Hebben jullie nu ook zo'n zin om te gaan spelen met rhinestones? Ik zit opeens echt vol ideeën! 

11 opmerkingen:

 1. Oeh die is mooi! Subtiel, maar wel gaaf!

  P.s: ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Bedankt voor de nominatie, zal strakjes even kijken!!

   Verwijderen
 2. Zeker classy! Ik gebruik eigenlijk nooit rhinestones! Stom eigenlijk. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon doen! Je kunt zoveel doen met die rhinestones!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Thanks! De dame zelf was ook erg blij met haar nagels!

   Verwijderen
 4. Ziet er mooi en inderdaad classie uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vooral de combinatie rood-steentjes vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gaaf he! Staat erg mooi samen! Toch vind ik het idee van donkerblauwe lak met lichte blauwe rhinestones ook wel gaaf, toch maar eens gaan uitproberen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations