maandag 13 januari 2014

Hema - Nr 821

Afgelopen zondag liet ik deze beauty al op Instagram en Twitter zien. Het raden naar de lak was natuurlijk erg moeilijk, maar vandaag ga ik toch het verlossende woord geven! Deze beauty komt van de Hema!

Stiekem heb ik naast de paarse kleuren ook best een zwak voor rood. Deze kleur rood stal stiekem mijn hart! De lak bevat een mooie shimmer finish, dekt prima en de kleur zelf is perfect!


Nr 821 is een lak die uit de normale long lasting lijn van de Hema komt. De lak brengt fijn aan, de substantie is prima en ook het kwastje verspreid de lak prima over de nagel heen. 

De lak dekt met 2 laagjes. Vaak hebben rode lakjes wat problemen met de dekking, maar deze heeft dit gelukkig niet, alweer een pluspuntje! Deze lak gaan jullie vast en zeker nog wel een paar keer tegenkomen op Nailart Creations!

Wat vinden jullie van deze rode lak? 

2 opmerkingen:

  1. Wat een goede dekking! Dat wil inderdaad nog wel eens lastig zijn met rode lakken. Hema maakt volgens mij steeds betere lakken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind zelf inderdaad de kwaliteit van de hema steeds beter worden! Ook het assortiment qua kleuren is nu een stuk uitgebreider dan een aantal jaren terug!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations